Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


HeliconiaPará - Rio XinguPalacio da Justicia - ManausRiverside communityMeeting of the WatersOndergelopen woudGeelkop spechtPará - BelémHarige giftige rupsLokaal vervoerTreeclimbingPiranhaPink dolphinPara - Canal do JaríPakaCatfishPará - Alter do ChãoPará - Canal do JaríOndergelopen woudPará - Canal do JaríAmazoneGroene krekelVogelspinUrubu communityUrubu rivierGuaranavruchtFloraSprinkhaanNeushoorn keverPorto de Galinhas - JangadaSuperrupsBoa ConstrictorPará - BelémPará - Canal do JaríPará - Canal do JaríPará - Ilha do AmorPará - Green LakeIguanaTreeclimbingOrchideePará - kayapó indianenPará - Ilha do MosqueiroLeafcutterUrubu rivierCocabladJungle toiletCashewvruchtenRio TapajósAnanasoogstReuze aapkikkerDrijvend restaurantHidden lakeStinkvogelReuzenotterZwemmende kinderenTamanduaAfstandenPará - Rio XinguLokaal transportHaven ManausSimple lifeSex in the forestAmazoneTreeclimbingPará - AltamiraWolaapPará - Ilha MexianaBusstationTweetenige luiaardPará - Rio XinguVitoria Regia


Amazone Lodges

een ontspannen eerste kennismaking met de Amazone
de aantrekkingskracht van Manaus door de grote economische groei in de 20ste eeuw door de 'rubberboom’ heeft ervoor gezorgd dat in dit gebied veel lodges werden gebouwd om internationale toeristen kennis te laten maken met het primaire regenwoud, de overweldigende fauna en flora en de bijzondere cultuur van de inheemse bevolking.
Zonder uitzondering zijn de lodges kleinschalig en gebouwd van natuurlijke materialen uit het woud en moeten er strenge regels op milieugebied worden nageleefd. Duurzaamheid staat dan ook bij alle lodges hoog in het vaandel. De diverse lodges bieden meerdaagse programma’s waarbij de gast verblijft op basis van volpension en dagelijks excursies maakt met professionele gidsen die het gebied goed kennen en uitleg geven over lokale gebruiken, de natuur en de medicinale werking van planten en bomen.
Een uitstekende en ontspannen manier om kennis te maken met deze overweldigende wereld van natuur!

De meeste lodges liggen verder dan 100 kilometer van Manaus zodat je rekening moet gehouden met een transfertijd van drie uur en meer, maar tijdens de transfer zie je al zó veel dat je er bent voor je er erg in hebt. Iedereen is ingespeeld op de transfertijden zodat alles naadloos op elkaar aansluit en soepel verloopt.

programma's
bij iedere lodge geven we een voorbeeld van een 3- of 4-daags programma voor de betreffende lodge. Iedere lodge biedt kortere en langere verblijven waarvan de programma's afwijken van het voorbeeld maar alle genoemde excursies er wel in voorkomen. Zie de prijstabel voor minder of meer dagen.