Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Urubu rivierHidden lakeStinkvogelJungle toiletNeushoorn keverUrubu rivierFloraAmazoneVitoria RegiaPará - Canal do JaríPakaBoa ConstrictorTreeclimbingPará - Alter do ChãoOndergelopen woudSuperrupsGeelkop spechtCocabladTreeclimbingAnanasoogstHarige giftige rupsPiranhaLokaal transportRio TapajósPará - BelémDrijvend restaurantUrubu communityIguanaPará - AltamiraRiverside communityAmazoneGuaranavruchtPalacio da Justicia - ManausWolaapTweetenige luiaardLokaal vervoerPará - Rio XinguHeliconiaPink dolphinBusstationLeafcutterPara - Canal do JaríHaven ManausPará - kayapó indianenPará - Canal do JaríGroene krekelTamanduaPará - Green LakeMeeting of the WatersOndergelopen woudPará - Rio XinguPará - Canal do JaríSprinkhaanPorto de Galinhas - JangadaAfstandenReuzenotterReuze aapkikkerPará - Rio XinguZwemmende kinderenCashewvruchtenPará - Ilha MexianaPará - Ilha do MosqueiroSimple lifePará - BelémVogelspinSex in the forestOrchideeTreeclimbingCatfishPará - Ilha do AmorPará - Canal do Jarí


4-daagse lodge Mirante do Gaviao

Op 184 kilometer van Manaus ligt de door de Spaanse architect Patricia O'Reilly ontworpen Mirante do Gavião Jungle Lodge aan de oever van de Rio Negro.
De Lodge heeft slechts 7 kamers, allemaal gemaakt van omgevallen bomen van hardhout, waardoor er een warme en charmante sfeer is.
De ruime kamers zijn allemaal luxueus ingericht met kingsize bedden, airco, en een privé balkon met uitzicht op de omringende jungle. Er is een buitenzwembad met uitzicht over de Rio Negro, een lounge en een restaurant met een menu dat de lokale en internationale keuken samenbrengt.
Daarnaast zijn er 3 uitkijkpunten in de boomtoppen van waar een prachtig panoramisch uitzicht over de Rio Negro en de Anavilhanas Archipel.
De Lodge maakt gebruik van diverse schone energie mogelijkheden zoals zonnepanelen, hergebruik van regenwater, compostering van overgebleven voedsel en heeft een eigen riool zuiveringssysteem.

Samen met de Anavilhanas Lodge behoort  Mirante do Gavião tot de luxere lodges in de Amazone.

Dag 1
je word vroeg bij je hotel in Manaus opgehaald en over weg en water vervoerd naar de Mirante do Gavião Jungle Lodge, aankomst voor de lunch.
Toewijzing van je kamer gevolgd door de lunch, een korte rusttijd en een eerste excursie in de directe omgeving van de Lodge. Diner en overnachting

Dagen 2,3,4
deze dagen staan in het teken van de ontdekking van het primaire regenwoud, je maakt een korte trekking, gaat op piranha vissen, kaaimannen spotten, een caboclo familie bezoeken en natuurlijk steeds proberen zoveel mogelijk dieren als (brul)apen, ara's, luiaards, (brul)kikkers etc. te zien.
Maaltijden en overnachtingen zijn steeds in de lodge.
Op dag 4 word je weer naar je hotel of de luchthaven van Manaus gebracht.

accommodatie in Manaus
omdat het vertrek naar de Mirante do Gavião Lodge vroeg is en de aankomst op de laatste dag laat, is het noodzakelijk dat je de nacht voor en na de excursie in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het reserveren van accommodatie.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 dagen € 839
4 dagen € 1154
5 dagen € 1457

in de maanden juli en augustus geldt een hoogseizoen toeslag

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Mirante do Gaviaolodge Mirante do Gaviaolodge Mirante do Gaviao