Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Green LakeHarige giftige rupsIguanaPará - kayapó indianenPalacio da Justicia - ManausSex in the forestSimple lifeNeushoorn keverHaven ManausVitoria RegiaLokaal vervoerOrchideePará - AltamiraPiranhaOndergelopen woudPará - Rio XinguOndergelopen woudPará - Ilha do MosqueiroZwemmende kinderenWolaapHeliconiaDrijvend restaurantFloraAfstandenPará - Ilha MexianaGuaranavruchtPink dolphinCashewvruchtenJungle toiletTreeclimbingHidden lakeBusstationMeeting of the WatersStinkvogelUrubu communityGroene krekelPará - Canal do JaríRiverside communityPara - Canal do JaríPará - Canal do JaríCocabladPará - Canal do JaríPará - Alter do ChãoReuze aapkikkerPará - Rio XinguUrubu rivierLokaal transportPará - BelémSuperrupsRio TapajósVogelspinAmazoneUrubu rivierReuzenotterGeelkop spechtTreeclimbingPorto de Galinhas - JangadaAmazoneTweetenige luiaardTreeclimbingPakaSprinkhaanCatfishPará - BelémPará - Rio XinguPará - Canal do JaríTamanduaLeafcutterBoa ConstrictorAnanasoogstPará - Ilha do Amor


4-daagse lodge Juma Lodge

totaal geïntegreerd in de Amazone-jungle ligt deze prachtige lodge. De bungalows zijn gebouwd op palen om het stijgende waterniveau in de regentijd de baas te zijn. De Juma Lodge ligt op ca. 100 km. ten zuiden van Manaus. Vanaf de Céasa haven vaar je per boot in 20 minuten naar de overkant van de Amazone rivier naar het dorpje Careiro, onderweg de 'meeting of the waters' passerend. Vanaf hier per minibus in 40 minuten naar de Araça rivier, waar een speedboat wacht om in 2 uur naar de Juma Lodge te varen. Ondanks de locatie en de bezorgdheid over de natuur beschikt de lodge over 15 comfortabele kamers met veranda, hangmatten, ventilator, klamboe, en privé badkamer. De meeste lodges hebben uitzicht op het regenwoud en drie bungalows bieden extra privacy en vanaf 15 meter een fantastisch uitzicht op het Juma meer.

dag 1
om 07.00 word je opgehaald in Manaus voor een 3 uur durende bus-boot-bus trip naar de Juma Lodge. Aangekomen check je in en is er in de middag een verkenningstocht per gemotoriseerde kano. Na het diner is er een wildlife obervation tour per kano. Overnachting in de Lodge.

dag 2
na het ontbijt is er een wandeltocht door de jungle. En na de lunch is er een vis excursie waarna je tijdens het diner o.a. kan genieten van de zelf gevangen vis. Overnachting in de Lodge.

dag 3
vroeg in de ochtend is er een 'Sunrise tour' waarbij je vogels kunt spotten. Ook brengen we een bezoek aan de lokale inwoners om te zien hoe zij leven en wat zij voor producten maken van lokale gewassen. Na de lunch is er een kanotocht over de kreken en igarapés. Diner en overnachting in de lodge.

dag 4
na het ontbijt gaan we terug naar Manaus, waar we om 11.30 aankomen. Tijdens deze transfer maken we een tussenstop bij een reusachtige Sumaúma boom en bij de 'Meeting of the waters', waaje u tevens een duik kunt nemen om de verschillen in de temperatuur van het water te ervaren.

accomodatie in Manaus
omdat deze excursie vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het maken van een reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Juma Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Juma LodgedagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Arara3Dagelijks955708601
Arara (bungalow special)3Dagelijks1099814692
Mutum4Dagelijks1246924785
Mutum (bungalow special)4Dagelijks14331061902
Tucano5Dagelijks15491147975
Tucano (bungalow special)5Dagelijks178113191121

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Juma Lodgelodge Juma Lodgelodge Juma Lodgelodge Juma Lodgelodge Juma Lodge