Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguBusstationGuaranavruchtLokaal transportDrijvend restaurantMeeting of the WatersOrchideeIguanaCatfishPorto de Galinhas - JangadaTweetenige luiaardSex in the forestPará - Green LakeVogelspinPalacio da Justicia - ManausPará - Ilha MexianaPará - BelémUrubu rivierHarige giftige rupsAmazoneVitoria RegiaRio TapajósStinkvogelPará - Ilha do AmorPará - Canal do JaríAnanasoogstPará - BelémPakaOndergelopen woudSprinkhaanTreeclimbingPará - Alter do ChãoSuperrupsCocabladUrubu rivierBoa ConstrictorPink dolphinLeafcutterHaven ManausPiranhaTamanduaJungle toiletGeelkop spechtRiverside communityUrubu communityAfstandenGroene krekelReuze aapkikkerHidden lakeTreeclimbingPará - Canal do JaríPará - AltamiraWolaapPara - Canal do JaríFloraNeushoorn keverCashewvruchtenZwemmende kinderenReuzenotterTreeclimbingHeliconiaPará - Canal do JaríAmazonePará - Rio XinguSimple lifePará - Ilha do MosqueiroOndergelopen woudPará - kayapó indianenPará - Canal do JaríPará - Rio XinguLokaal vervoer


4-daagse lodge Juma Lodge

totaal geïntegreerd in de Amazone-jungle ligt deze prachtige lodge. De bungalows zijn gebouwd op palen om het stijgende waterniveau in de regentijd de baas te zijn. De Juma Lodge ligt op ca. 100 km. ten zuiden van Manaus. Vanaf de Céasa haven vaar je per boot in 20 minuten naar de overkant van de Amazone rivier naar het dorpje Careiro, onderweg de 'meeting of the waters' passerend. Vanaf hier per minibus in 40 minuten naar de Araça rivier, waar een speedboat wacht om in 2 uur naar de Juma Lodge te varen. Ondanks de locatie en de bezorgdheid over de natuur beschikt de lodge over 15 comfortabele kamers met veranda, hangmatten, ventilator, klamboe, en privé badkamer. De meeste lodges hebben uitzicht op het regenwoud en drie bungalows bieden extra privacy en vanaf 15 meter een fantastisch uitzicht op het Juma meer.

dag 1
om 07.00 word je opgehaald in Manaus voor een 3 uur durende bus-boot-bus trip naar de Juma Lodge. Aangekomen check je in en is er in de middag een verkenningstocht per gemotoriseerde kano. Na het diner is er een wildlife obervation tour per kano. Overnachting in de Lodge.

dag 2
na het ontbijt is er een wandeltocht door de jungle. En na de lunch is er een vis excursie waarna je tijdens het diner o.a. kan genieten van de zelf gevangen vis. Overnachting in de Lodge.

dag 3
vroeg in de ochtend is er een 'Sunrise tour' waarbij je vogels kunt spotten. Ook brengen we een bezoek aan de lokale inwoners om te zien hoe zij leven en wat zij voor producten maken van lokale gewassen. Na de lunch is er een kanotocht over de kreken en igarapés. Diner en overnachting in de lodge.

dag 4
na het ontbijt gaan we terug naar Manaus, waar we om 11.30 aankomen. Tijdens deze transfer maken we een tussenstop bij een reusachtige Sumaúma boom en bij de 'Meeting of the waters', waaje u tevens een duik kunt nemen om de verschillen in de temperatuur van het water te ervaren.

accomodatie in Manaus
omdat deze excursie vroeg vertrekt is het noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het maken van een reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 dagen € 697
4 dagen € 909
5 dagen € 1130

in juli en augustus is een hoogseizoen toeslag van toepassing

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Juma Lodgelodge Juma Lodgelodge Juma Lodgelodge Juma Lodgelodge Juma Lodge