Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Geelkop spechtCashewvruchtenFloraOndergelopen woudPará - Ilha do AmorBusstationPakaPalacio da Justicia - ManausHarige giftige rupsReuze aapkikkerUrubu rivierHidden lakeMeeting of the WatersOrchideePará - Canal do JaríZwemmende kinderenPará - Canal do JaríPiranhaGroene krekelDrijvend restaurantRiverside communityPará - BelémTweetenige luiaardAmazoneAfstandenBoa ConstrictorHaven ManausPará - Alter do ChãoPink dolphinSimple lifePará - Rio XinguAnanasoogstAmazoneStinkvogelPará - BelémPará - AltamiraTreeclimbingIguanaOndergelopen woudSuperrupsPará - Green LakeCocabladVitoria RegiaPará - kayapó indianenLokaal vervoerPará - Ilha MexianaSprinkhaanPará - Rio XinguUrubu communityReuzenotterPará - Rio XinguJungle toiletGuaranavruchtPorto de Galinhas - JangadaVogelspinRio TapajósLokaal transportTreeclimbingWolaapUrubu rivierNeushoorn keverCatfishPará - Canal do JaríTreeclimbingLeafcutterPará - Canal do JaríHeliconiaSex in the forestPará - Ilha do MosqueiroTamanduaPara - Canal do Jarí


4-daagse lodge Uakari Floating Lodge

Uakari Lodge ligt bij het plaatsje Tefé, vrij ver van Manaus zodat het het beste is dat je een vlucht met AZUL neemt van Manaus naar Tefé.
De Uakari Floating Lodge is gelegen aan de oevers van een lagune in de Puraquequara rivier, een kleine zijarm van de Amazone rivier. Gasten worden per regionale boot in 2 en een half uur naar de lodge gebracht, onderweg komen we langs de 'Meeting of the waters'. De lodge biedt plaats aan 80 gasten in kamers met twee 1-persoonsbedden of een twee-persoonsbed, muskiettennet, plafondventilator, badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmat.

De Uakari Lodge staat bekend in de biologische wereld als één van de lodges in een gebied met een bijzonder ecosysteem, waardoor regelmatig wetenschappers in deze lodge verblijven.

dag 1, vrijdag
bij aankomst in Tefé vanuit Manaus vervoer in ca. 3 uur per boot naar de Uakari Floating Lodge. Aankomst rond 15.00 uur, verwelkoming en kamertoewijzing. In de middag maak je een eerste jungletocht te voet of per kano. 's Avonds is er een buffetdiner. Overnachting in de lodge.

dag 2
na het ontbijt een bezoek aan een lokale 'Caboclo' familie. Één van de leden geeft een rondleiding over het terrein. In de middag een tocht per kano om wildlife te spotten. Na het diner een wandeltocht om nachtdieren te spotten.

dag 3
vandaag een jungletocht door een gebied waar normaal veel apen te vinden zijn. Ook kan je hier op piranha vissen en gebruik je de lunch. In de middag wederom een boottocht per kano over het Mamirauá Lake om dieren te spotten en, na zonsondergang, alligator spotten. Optioneel heb je de mogelijkheid biologen te bezoeken die ter plaatse aan bepaalde onderzoeken bezig zijn.

dag 4
om 05.30 word je terugvervoerd naar Tefé per speedboot in aansluiting op de vlucht terug naar Manaus.

aankomstdagen
een excursie naar de Uakari Floating Lodge kan alleen op maandag of vrijdag aanvangen.

vervoer naar Tefé
vanuit Manaus gaat een dagelijkse vlucht van AZUL naar Tefé, maar ook is het mogelijk om een passage te reserveren op een reguliere boot die er drie dagen over doet. Prijzen en schema's op aanvraag.

accommodatie in Manaus
voor de Uakari excursie is het, gezien het tijdstip van vertrek, noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Manaus verblijft. Wij helpen je graag bij het maken van een reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Uakari Floating Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Uakari Floating LodgedagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer4-pers.kamer
Uakari 14Vrijdag713668668585
Uakari 25Maandag845789789695
Uakari 38Maandag of vrijdag114910731073945
Er geldt een toeslag van juni t/m september

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Uakari Floating Lodgelodge Uakari Floating Lodge