Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Harige giftige rupsOrchideeRiverside communitySuperrupsSimple lifeUrubu communityCashewvruchtenTamanduaStinkvogelReuze aapkikkerHeliconiaPará - AltamiraTweetenige luiaardGeelkop spechtPalacio da Justicia - ManausPará - BelémDrijvend restaurantPará - Green LakeAmazoneJungle toiletPará - Alter do ChãoPará - kayapó indianenCocabladTreeclimbingOndergelopen woudZwemmende kinderenReuzenotterBusstationPará - Canal do JaríPará - Rio XinguIguanaGuaranavruchtFloraLeafcutterPará - Ilha MexianaPorto de Galinhas - JangadaPará - Canal do JaríCatfishWolaapPará - Canal do JaríAfstandenOndergelopen woudPakaAnanasoogstRio TapajósMeeting of the WatersPará - Rio XinguPink dolphinLokaal vervoerPará - Ilha do AmorPará - BelémVogelspinUrubu rivierPará - Rio XinguHaven ManausSex in the forestGroene krekelNeushoorn keverSprinkhaanPiranhaLokaal transportAmazoneHidden lakeBoa ConstrictorUrubu rivierPara - Canal do JaríTreeclimbingPará - Canal do JaríVitoria RegiaPará - Ilha do MosqueiroTreeclimbing


4-daagse lodge Uakari Floating Lodge

Uakari Lodge ligt bij het plaatsje Tefé, vrij ver van Manaus zodat het het beste is dat je een vlucht met AZUL neemt van Manaus naar Tefé.
De Uakari Floating Lodge is gelegen aan de oevers van een lagune in de Puraquequara rivier, een kleine zijarm van de Amazone rivier. Gasten worden per regionale boot in 2 en een half uur naar de lodge gebracht, onderweg komen we langs de 'Meeting of the waters'. De lodge biedt plaats aan 80 gasten in kamers met twee 1-persoonsbedden of een twee-persoonsbed, muskiettennet, plafondventilator, badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmat.

De Uakari Lodge staat bekend in de biologische wereld als één van de lodges in een gebied met een bijzonder ecosysteem, waardoor regelmatig wetenschappers in deze lodge verblijven.

De Uakari Lodge organiseert op 8, 15 en 22 juni (2020) een 5-daagse Jaguar Expedition waar maximaal 4 personen op mee kunnen. De Jaguar komt in het Mamirauá Reserve veel voor en leven voornamelijk in de boomtoppen van het ondergelopen regenwoud. Heb je belangstelling? We zenden je graag programma en prijs.

dag 1, vrijdag
bij aankomst in Tefé vanuit Manaus vervoer in ca. 3 uur per boot naar de Uakari Floating Lodge. Aankomst rond 15.00 uur, verwelkoming en kamertoewijzing. In de middag maak je een eerste jungletocht te voet of per kano. 's Avonds is er een buffetdiner. Overnachting in de lodge.

dag 2
na het ontbijt een bezoek aan een lokale 'Caboclo' familie. Één van de leden geeft een rondleiding over het terrein. In de middag een tocht per kano om wildlife te spotten. Na het diner een wandeltocht om nachtdieren te spotten.

dag 3
vandaag een jungletocht door een gebied waar normaal veel apen te vinden zijn. Ook kan je hier op piranha vissen en gebruik je de lunch. In de middag wederom een boottocht per kano over het Mamirauá Lake om dieren te spotten en, na zonsondergang, alligator spotten. Optioneel heb je de mogelijkheid biologen te bezoeken die ter plaatse aan bepaalde onderzoeken bezig zijn.

dag 4
om 05.30 word je terugvervoerd naar Tefé per speedboot in aansluiting op de vlucht terug naar Manaus.

aankomstdagen
een excursie naar de Uakari Floating Lodge kan alleen op maandag of vrijdag aanvangen.

vervoer naar Tefé
vanuit Manaus gaat een dagelijkse vlucht van AZUL naar Tefé, maar ook is het mogelijk om een passage te reserveren op een reguliere boot die er drie dagen over doet. Prijzen en schema's op aanvraag.

accommodatie in Manaus
voor de Uakari excursie is het, gezien het tijdstip van vertrek, noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Manaus verblijft. Wij helpen je graag bij het maken van een reservering.dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

4 dagen (vrijdag) € 666
5 dagen (maandag) € 788
8 dagen (vrijdag en maandag) € 1091

in de maanden juni t/m september geldt een hoogseizoen toeslag

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Uakari Floating Lodgelodge Uakari Floating Lodge