Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Drijvend restaurantPará - BelémHidden lakeAmazoneLokaal transportMeeting of the WatersPará - Canal do JaríTweetenige luiaardPara - Canal do JaríSuperrupsTamanduaHeliconiaLeafcutterUrubu rivierRiverside communityGeelkop spechtIguanaFloraBusstationLokaal vervoerNeushoorn keverVogelspinUrubu communityPará - Ilha do MosqueiroBoa ConstrictorPará - BelémHaven ManausTreeclimbingSex in the forestStinkvogelPará - AltamiraCashewvruchtenOndergelopen woudPará - Rio XinguPará - Canal do JaríTreeclimbingUrubu rivierPará - kayapó indianenPalacio da Justicia - ManausZwemmende kinderenPará - Green LakePará - Canal do JaríWolaapAmazoneAnanasoogstCocabladOrchideePará - Rio XinguReuzenotterAfstandenSimple lifePiranhaSprinkhaanTreeclimbingReuze aapkikkerCatfishPakaVitoria RegiaGroene krekelPará - Rio XinguPará - Ilha do AmorJungle toiletOndergelopen woudPará - Alter do ChãoPink dolphinHarige giftige rupsPorto de Galinhas - JangadaPará - Ilha MexianaPará - Canal do JaríRio TapajósGuaranavrucht


4-daagse lodge Manati Lodge

Wát een leuke en kleurrijke lodge is de Manati Lodge, gelegen in een van de mooiste regio's van de Rio Negro. Ervaar onaangetaste natuur en rustgevende duurzaamheid omringd door fluitende vogels, kwakende kikkers en de zachte wind van het Amazone regenwoud.
Gedecoreerd met Indiaanse kunst van de inheemse bevolking en een uitbundige plantengroei biedt de Manati Lodge een serene omgeving met het nodige comfort om de overdadige Amazone ervaring te ondergaan.
De vijf kamers van de lodge bieden airco, ventilator, badkamer met douche en toilet, en buiten de kamer een hangmat waarin je kunt genieten van het uitzicht op de Rio Negro en het regenwoud.

De Manati Lodge accepteert geen creditcards, neem dus voldoende cash mee.

Dag 1
je wordt vroeg bij je hotel in Manaus opgehaald en word over water en weg vervoerd naar de Manati Lodge, aankomst aan het einde van de ochtend.
Toewijzing van je kamer waarna het tijd voor de kunch is. Na een korte rustpauze maak je de eerste excursie in de omgeving van de Lodge onder leiding van een van de uitstekende lokale gidsen. Diner en overnachting in de Manati Lodge.

Dagen 2,3,4
deze dagen staan in het teken van de ontdekking van het primaire regenwoud, je maakt een korte trekking, gaat op piranha vissen, kaaimannen spotten, een caboclo familie bezoeken en natuurlijk steeds proberen zoveel mogelijk dieren als (brul)apen, ara's, luiaards, (brul)kikkers etc. te zien.
Maaltijden en overnachtingen zijn steeds in de lodge.
Op dag 4 word je weer naar je hotel of de luchthaven van Manaus gebracht.

accommodatie in Manaus
omdat het vertrek naar de Manati Lodge vroeg is en de aankomst op de laatste dag laat, is het noodzakelijk dat je de nacht voor en na de excursie in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het reserveren van accommodatie.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 dagen € 413
4 dagen € 549
5 dagen € 680

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Manati Lodgelodge Manati Lodgelodge Manati Lodge