Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Palacio da Justicia - ManausPará - Ilha MexianaMeeting of the WatersHaven ManausJungle toiletFloraCatfishPakaPará - Ilha do AmorPink dolphinGeelkop spechtSuperrupsCocabladZwemmende kinderenWolaapGuaranavruchtVogelspinCashewvruchtenSex in the forestAmazoneRiverside communityPará - Rio XinguUrubu rivierPará - Canal do JaríLokaal vervoerTreeclimbingPará - Canal do JaríTreeclimbingVitoria RegiaPará - Alter do ChãoIguanaReuzenotterPará - kayapó indianenHeliconiaRio TapajósSprinkhaanAfstandenHidden lakePará - Canal do JaríTamanduaSimple lifePara - Canal do JaríBusstationUrubu rivierPará - Green LakePará - Rio XinguPará - Ilha do MosqueiroLeafcutterOndergelopen woudGroene krekelHarige giftige rupsOrchideePará - BelémPará - BelémDrijvend restaurantPiranhaOndergelopen woudPará - Canal do JaríPorto de Galinhas - JangadaTreeclimbingAmazoneAnanasoogstBoa ConstrictorPará - AltamiraPará - Rio XinguNeushoorn keverStinkvogelReuze aapkikkerLokaal transportUrubu communityTweetenige luiaard


4-daagse lodge Evolucao Ecolodge

De Braziliaanse Amazone heeft sinds kort een nieuwe Eco-lodge bij in het hart van de jungle. Eco-lodge Evolucão ligt in Acajatuba op ongeveer 70 kilometer van Manaus, een korte reis van ongeveer 2 uur over weg en water.
Vertaald in 'evolutie' wil deze nieuwe schuilplaats in de jungle haar bezoekers aanmoedigen om zich in de Amazone onder te dompelen middels activiteiten als botanische wandelingen, piranha vissen, bezoeken aan Indianen gemeenschappen of zwemmen met roze dolfijnen.
Alle excursies worden begeleid door ervaren native gidsen, gespecialiseerd in zaken als biologie, geografie en antropologie zodat de gasten zich bewust worden van hun delicate omgeving.
De Eco-lodge heeft 14 vrijstaande jungle cabanas met zicht over de rivier. Alle kamers kunnen maximaal 3 gasten herbergen en hebben airco, douche en toilet, een kleine koelkast, kluisje en een veranda met een hangmat om heerlijk in te ontspannen. Er is uiteraard een restaurant, een bar, Wi-Fi, spelletjes ruimte.

De Evolucão Eco-lodge accepteert geen creditcards, neem dus voldoende cash mee.

Dag 1
je wordt vroeg bij je hotel in Manaus opgehaald en word over water en weg vervoerd naar de de Evolucão Eco-lodge, aankomst aan het einde van de ochtend.
Toewijzing van je kamer waarna het tijd voor de kunch is. Na een korte rustpauze maak je de eerste excursie in de omgeving van de Lodge onder leiding van een van de uitstekende lokale gidsen. Diner en overnachting in de Evolucão Eco-lodge.

Dagen 2,3,4
deze dagen staan in het teken van de ontdekking van het primaire regenwoud, je maakt een korte trekking, gaat op piranha vissen, kaaimannen spotten, een caboclo familie bezoeken en natuurlijk steeds proberen zoveel mogelijk dieren als (brul)apen, ara's, luiaards, (brul)kikkers etc. te zien.
Maaltijden en overnachtingen zijn steeds in de lodge.
Op dag 4 word je weer naar je hotel of de luchthaven van Manaus gebracht.

accommodatie in Manaus
omdat het vertrek naar de Evolucão Eco-lodge vroeg is en de aankomst op de laatste dag laat, is het noodzakelijk dat je de nacht voor en na de excursie in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het reserveren van accommodatie.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 dagen € 426
4 dagen € 686
5 dagen € 895

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Evolucao Ecolodgelodge Evolucao Ecolodgelodge Evolucao Ecolodge