Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguPorto de Galinhas - JangadaPakaTamanduaPará - BelémPiranhaPará - Ilha do AmorSimple lifeTreeclimbingPara - Canal do JaríPará - Canal do JaríVitoria RegiaFloraPará - AltamiraLeafcutterPink dolphinPará - kayapó indianenPará - Canal do JaríPará - Rio XinguVogelspinAnanasoogstAmazoneStinkvogelRio TapajósOndergelopen woudPará - Ilha MexianaPará - Ilha do MosqueiroPará - Rio XinguTweetenige luiaardBoa ConstrictorDrijvend restaurantUrubu rivierJungle toiletTreeclimbingHeliconiaWolaapPalacio da Justicia - ManausGroene krekelReuzenotterSuperrupsLokaal transportGeelkop spechtCocabladMeeting of the WatersUrubu rivierLokaal vervoerHaven ManausHidden lakeRiverside communityPará - Alter do ChãoTreeclimbingOrchideeOndergelopen woudIguanaAmazoneCatfishSprinkhaanReuze aapkikkerCashewvruchtenPará - Green LakeGuaranavruchtPará - Canal do JaríPará - BelémHarige giftige rupsSex in the forestAfstandenUrubu communityBusstationNeushoorn keverZwemmende kinderenPará - Canal do Jarí


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.