Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Geelkop spechtNeushoorn keverVogelspinTreeclimbingTamanduaSex in the forestPará - Canal do JaríPará - BelémPará - BelémMeeting of the WatersPará - Ilha do AmorHidden lakePalacio da Justicia - ManausPará - Canal do JaríCocabladUrubu rivierTreeclimbingSimple lifeVitoria RegiaWolaapOndergelopen woudDrijvend restaurantPorto de Galinhas - JangadaUrubu rivierBoa ConstrictorAfstandenZwemmende kinderenTweetenige luiaardTreeclimbingPará - Canal do JaríPink dolphinBusstationPará - Alter do ChãoPará - Rio XinguPará - Ilha do MosqueiroOrchideeHarige giftige rupsPará - kayapó indianenLokaal transportHaven ManausGuaranavruchtStinkvogelPará - Green LakePara - Canal do JaríPiranhaPará - Ilha MexianaPakaUrubu communityAnanasoogstIguanaFloraAmazonePará - AltamiraGroene krekelPará - Canal do JaríLokaal vervoerJungle toiletReuze aapkikkerRio TapajósPará - Rio XinguLeafcutterSprinkhaanCashewvruchtenAmazoneHeliconiaOndergelopen woudCatfishSuperrupsPará - Rio XinguRiverside communityReuzenotter


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.