Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


GuaranavruchtSuperrupsPará - Ilha do MosqueiroDrijvend restaurantJungle toiletSex in the forestPará - Canal do JaríOrchideeMeeting of the WatersPará - Ilha MexianaLokaal transportAnanasoogstPará - BelémPink dolphinUrubu communityTweetenige luiaardHaven ManausBusstationCashewvruchtenLokaal vervoerReuzenotterPorto de Galinhas - JangadaHeliconiaPará - Green LakePará - Rio XinguReuze aapkikkerTreeclimbingCocabladTamanduaPará - Alter do ChãoNeushoorn keverPará - AltamiraSprinkhaanAmazoneBoa ConstrictorHarige giftige rupsGroene krekelWolaapTreeclimbingAmazoneZwemmende kinderenVitoria RegiaIguanaUrubu rivierRio TapajósPiranhaCatfishPará - Ilha do AmorPará - BelémUrubu rivierOndergelopen woudVogelspinPará - Rio XinguPará - Canal do JaríPakaFloraSimple lifePalacio da Justicia - ManausRiverside communityPará - Rio XinguLeafcutterStinkvogelHidden lakeOndergelopen woudPará - Canal do JaríGeelkop spechtAfstandenPará - kayapó indianenPará - Canal do JaríTreeclimbingPara - Canal do Jarí


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.