Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Urubu rivierRio TapajósGuaranavruchtCashewvruchtenPara - Canal do JaríLokaal vervoerMeeting of the WatersSprinkhaanOndergelopen woudCocabladCatfishWolaapVitoria RegiaPará - Rio XinguTreeclimbingTamanduaPará - Alter do ChãoPará - Canal do JaríPará - Ilha MexianaPará - Ilha do AmorPará - Canal do JaríZwemmende kinderenDrijvend restaurantAmazonePalacio da Justicia - ManausJungle toiletPará - BelémTreeclimbingRiverside communityHaven ManausSimple lifeStinkvogelNeushoorn keverPará - Rio XinguBusstationHeliconiaReuze aapkikkerAfstandenHidden lakeAmazoneIguanaLokaal transportAnanasoogstPorto de Galinhas - JangadaPará - kayapó indianenUrubu rivierUrubu communityBoa ConstrictorReuzenotterSuperrupsHarige giftige rupsLeafcutterFloraPará - AltamiraPiranhaPink dolphinTweetenige luiaardPará - Canal do JaríPará - Rio XinguPará - Green LakePará - Canal do JaríGroene krekelGeelkop spechtVogelspinOndergelopen woudPakaPará - BelémPará - Ilha do MosqueiroOrchideeSex in the forestTreeclimbing


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.