Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pink dolphinTreeclimbingPiranhaPará - Alter do ChãoCocabladUrubu rivierRiverside communityCashewvruchtenAnanasoogstPará - Canal do JaríFloraSimple lifeSuperrupsLokaal transportPará - Ilha do AmorHeliconiaPará - Rio XinguIguanaZwemmende kinderenPará - Rio XinguPará - Canal do JaríWolaapSex in the forestReuzenotterPará - AltamiraGeelkop spechtMeeting of the WatersPará - Green LakePará - Ilha MexianaDrijvend restaurantPará - BelémLeafcutterHaven ManausPara - Canal do JaríLokaal vervoerTamanduaOrchideeAfstandenHarige giftige rupsUrubu communityRio TapajósTreeclimbingAmazonePará - Rio XinguUrubu rivierBusstationPorto de Galinhas - JangadaGroene krekelStinkvogelCatfishAmazonePará - kayapó indianenPará - Canal do JaríTreeclimbingPalacio da Justicia - ManausBoa ConstrictorNeushoorn keverOndergelopen woudPará - BelémTweetenige luiaardHidden lakePará - Ilha do MosqueiroJungle toiletReuze aapkikkerPakaPará - Canal do JaríSprinkhaanGuaranavruchtVogelspinOndergelopen woudVitoria Regia


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.