Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Ondergelopen woudHidden lakePará - AltamiraPará - Rio XinguCashewvruchtenOrchideeLokaal vervoerPará - BelémPiranhaPará - Canal do JaríPará - Rio XinguVogelspinLokaal transportPara - Canal do JaríTreeclimbingHeliconiaSimple lifeStinkvogelCocabladFloraPink dolphinPorto de Galinhas - JangadaGuaranavruchtAnanasoogstPará - Green LakeOndergelopen woudAfstandenMeeting of the WatersPará - Canal do JaríLeafcutterPará - Canal do JaríUrubu rivierCatfishPará - BelémVitoria RegiaPakaWolaapPará - Alter do ChãoIguanaPará - Ilha do MosqueiroPará - Ilha do AmorTreeclimbingPará - Ilha MexianaJungle toiletBoa ConstrictorNeushoorn keverUrubu rivierZwemmende kinderenReuze aapkikkerSprinkhaanAmazoneTweetenige luiaardBusstationTreeclimbingReuzenotterGeelkop spechtGroene krekelHaven ManausPará - Canal do JaríRio TapajósDrijvend restaurantPará - Rio XinguPalacio da Justicia - ManausHarige giftige rupsTamanduaSex in the forestSuperrupsRiverside communityAmazonePará - kayapó indianenUrubu community


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.