Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Urubu rivierPakaLeafcutterOrchideePará - Rio XinguTweetenige luiaardPink dolphinIguanaGuaranavruchtAmazoneUrubu rivierStinkvogelPorto de Galinhas - JangadaPará - Ilha MexianaPará - Alter do ChãoPará - Rio XinguVitoria RegiaPará - Ilha do AmorPará - Canal do JaríJungle toiletBusstationNeushoorn keverCatfishPará - AltamiraRiverside communitySprinkhaanGeelkop spechtSex in the forestSuperrupsPará - BelémPará - Canal do JaríPara - Canal do JaríWolaapCashewvruchtenTamanduaPará - Canal do JaríHarige giftige rupsTreeclimbingLokaal transportGroene krekelUrubu communityMeeting of the WatersZwemmende kinderenLokaal vervoerPará - Ilha do MosqueiroPalacio da Justicia - ManausPará - Canal do JaríVogelspinPará - BelémPará - Rio XinguHidden lakeFloraHeliconiaAfstandenOndergelopen woudAmazoneBoa ConstrictorReuze aapkikkerOndergelopen woudTreeclimbingPará - Green LakeTreeclimbingPará - kayapó indianenReuzenotterDrijvend restaurantHaven ManausRio TapajósSimple lifeCocabladAnanasoogstPiranha


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.