Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


AfstandenAmazoneIguanaPalacio da Justicia - ManausMeeting of the WatersPará - Ilha do AmorAmazoneZwemmende kinderenHeliconiaReuzenotterFloraSimple lifePará - Alter do ChãoUrubu communityTreeclimbingTreeclimbingUrubu rivierBusstationOndergelopen woudDrijvend restaurantLokaal vervoerRio TapajósGroene krekelPará - Canal do JaríVitoria RegiaPará - kayapó indianenPorto de Galinhas - JangadaGuaranavruchtNeushoorn keverSuperrupsVogelspinPará - Canal do JaríPará - Ilha MexianaCashewvruchtenPará - Canal do JaríHaven ManausTweetenige luiaardJungle toiletPink dolphinPará - Canal do JaríPará - Rio XinguTreeclimbingPará - Green LakeStinkvogelCatfishHarige giftige rupsPará - BelémSex in the forestRiverside communityCocabladHidden lakeGeelkop spechtPará - Ilha do MosqueiroLokaal transportPará - Rio XinguBoa ConstrictorTamanduaPará - BelémPiranhaPakaOrchideeAnanasoogstLeafcutterWolaapPará - AltamiraPara - Canal do JaríSprinkhaanReuze aapkikkerPará - Rio XinguOndergelopen woudUrubu rivier


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.