Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


PakaRio TapajósLokaal transportIguanaUrubu rivierNeushoorn keverPará - Rio XinguHarige giftige rupsUrubu rivierOndergelopen woudPiranhaLeafcutterLokaal vervoerSprinkhaanPorto de Galinhas - JangadaCatfishJungle toiletVitoria RegiaHaven ManausTamanduaPará - Ilha MexianaPará - Rio XinguSex in the forestAmazoneSuperrupsFloraStinkvogelHeliconiaReuzenotterDrijvend restaurantReuze aapkikkerPará - BelémPará - Green LakePará - Ilha do AmorPara - Canal do JaríGuaranavruchtPará - Canal do JaríGroene krekelZwemmende kinderenOrchideeBusstationPará - Canal do JaríGeelkop spechtTweetenige luiaardPará - BelémHidden lakeMeeting of the WatersOndergelopen woudUrubu communityTreeclimbingPará - Canal do JaríCashewvruchtenTreeclimbingRiverside communityPalacio da Justicia - ManausPará - Alter do ChãoAfstandenCocabladPará - Ilha do MosqueiroSimple lifePink dolphinPará - AltamiraWolaapAmazoneBoa ConstrictorPará - Rio XinguPará - Canal do JaríAnanasoogstTreeclimbingPará - kayapó indianenVogelspin


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.