Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguPakaPará - Canal do JaríPará - Ilha do MosqueiroLokaal vervoerHaven ManausTreeclimbingNeushoorn keverCashewvruchtenCocabladPará - BelémPorto de Galinhas - JangadaSimple lifePará - kayapó indianenAmazoneBoa ConstrictorOrchideePiranhaTamanduaGeelkop spechtHeliconiaReuze aapkikkerPará - Ilha MexianaRio TapajósHidden lakePalacio da Justicia - ManausPará - Rio XinguOndergelopen woudHarige giftige rupsSprinkhaanBusstationVogelspinLokaal transportDrijvend restaurantUrubu rivierGuaranavruchtTreeclimbingZwemmende kinderenOndergelopen woudPink dolphinFloraPará - BelémSex in the forestPará - Canal do JaríPará - Canal do JaríIguanaPará - Ilha do AmorWolaapMeeting of the WatersPará - AltamiraLeafcutterPará - Canal do JaríPara - Canal do JaríTreeclimbingVitoria RegiaAfstandenJungle toiletUrubu rivierAmazoneTweetenige luiaardAnanasoogstReuzenotterRiverside communityUrubu communityGroene krekelSuperrupsPará - Rio XinguPará - Alter do ChãoStinkvogelPará - Green LakeCatfish


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.