Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


TreeclimbingOndergelopen woudUrubu communityBoa ConstrictorIguanaAmazonePink dolphinUrubu rivierLokaal transportPará - Canal do JaríLokaal vervoerTweetenige luiaardWolaapPiranhaLeafcutterHidden lakeRiverside communityTreeclimbingDrijvend restaurantStinkvogelAnanasoogstPará - Canal do JaríPará - Rio XinguRio TapajósHaven ManausPará - Rio XinguReuze aapkikkerPakaPará - Ilha do MosqueiroPara - Canal do JaríBusstationGuaranavruchtPará - Green LakeSuperrupsPará - Ilha MexianaCashewvruchtenCocabladPará - BelémMeeting of the WatersGroene krekelOndergelopen woudTamanduaHeliconiaPará - Rio XinguPará - kayapó indianenFloraPará - Ilha do AmorPará - Canal do JaríUrubu rivierNeushoorn keverTreeclimbingAmazoneVitoria RegiaReuzenotterPará - AltamiraPalacio da Justicia - ManausSex in the forestJungle toiletZwemmende kinderenPorto de Galinhas - JangadaPará - Alter do ChãoAfstandenSprinkhaanCatfishOrchideeSimple lifeGeelkop spechtHarige giftige rupsPará - Canal do JaríPará - BelémVogelspin


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Grand Amazon, een volwaardige cruiser die sinds zevenr jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.