Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Rio XinguPará - BelémAnanasoogstMeeting of the WatersUrubu rivierIguanaGeelkop spechtLokaal transportUrubu communityHidden lakeZwemmende kinderenPará - Canal do JaríPorto de Galinhas - JangadaBusstationGuaranavruchtAmazonePará - Rio XinguFloraTreeclimbingVogelspinPalacio da Justicia - ManausTreeclimbingGroene krekelHarige giftige rupsPiranhaPará - Green LakeSuperrupsHeliconiaPará - kayapó indianenPará - Ilha do MosqueiroVitoria RegiaRiverside communityStinkvogelNeushoorn keverAmazoneLeafcutterCashewvruchtenOrchideeDrijvend restaurantCatfishReuzenotterPará - Canal do JaríTweetenige luiaardRio TapajósPará - Alter do ChãoJungle toiletPará - Canal do JaríSimple lifeWolaapPink dolphinPará - AltamiraSex in the forestPará - Canal do JaríPara - Canal do JaríReuze aapkikkerTamanduaOndergelopen woudCocabladOndergelopen woudPakaBoa ConstrictorSprinkhaanPará - Ilha MexianaPará - Rio XinguPará - Ilha do AmorTreeclimbingUrubu rivierHaven ManausLokaal vervoerPará - BelémAfstanden


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.