Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - kayapó indianenPará - BelémPink dolphinPakaVogelspinTamanduaSex in the forestUrubu communityOndergelopen woudTreeclimbingAmazonePará - Rio XinguPiranhaGeelkop spechtDrijvend restaurantStinkvogelBoa ConstrictorJungle toiletSuperrupsHaven ManausPará - BelémPará - Alter do ChãoPará - Ilha MexianaReuzenotterPará - Canal do JaríPará - Canal do JaríVitoria RegiaPará - Canal do JaríPalacio da Justicia - ManausPorto de Galinhas - JangadaIguanaLokaal vervoerPará - Rio XinguHarige giftige rupsLeafcutterUrubu rivierZwemmende kinderenCatfishReuze aapkikkerUrubu rivierRio TapajósBusstationPará - Canal do JaríMeeting of the WatersFloraPara - Canal do JaríLokaal transportGuaranavruchtAmazoneOrchideePará - AltamiraHidden lakeGroene krekelCocabladAfstandenHeliconiaTreeclimbingWolaapTweetenige luiaardTreeclimbingOndergelopen woudSimple lifeAnanasoogstPará - Ilha do AmorNeushoorn keverSprinkhaanCashewvruchtenRiverside communityPará - Rio XinguPará - Ilha do MosqueiroPará - Green Lake


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.