Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Zwemmende kinderenPará - Canal do JaríRio TapajósLeafcutterPakaPará - Rio XinguPará - Canal do JaríCocabladCashewvruchtenPará - Ilha MexianaNeushoorn keverPará - BelémOndergelopen woudAmazonePorto de Galinhas - JangadaPará - AltamiraMeeting of the WatersPará - Canal do JaríBoa ConstrictorReuze aapkikkerOndergelopen woudPará - Ilha do MosqueiroOrchideeReuzenotterAnanasoogstIguanaAfstandenGroene krekelPará - kayapó indianenTamanduaPará - Ilha do AmorSex in the forestHidden lakePará - Green LakeFloraHarige giftige rupsWolaapUrubu rivierUrubu rivierTreeclimbingPiranhaLokaal transportVitoria RegiaPará - Alter do ChãoPará - BelémLokaal vervoerPara - Canal do JaríUrubu communityCatfishSprinkhaanPará - Canal do JaríDrijvend restaurantPalacio da Justicia - ManausPará - Rio XinguTweetenige luiaardPink dolphinSuperrupsGeelkop spechtBusstationJungle toiletTreeclimbingRiverside communityTreeclimbingPará - Rio XinguSimple lifeGuaranavruchtVogelspinHaven ManausAmazoneStinkvogelHeliconia


Amazone Cruises

vanaf het water is alles anders
genietend van het uitzicht met een drankje op het observatiedeck vaar je in een rustig tempo op één van de cruise schepen uit ons programma over de Rio Amazone, Rio Solimões en Rio Negro. Onderweg wordt diverse keren aangelegd om een excursie te ondernemen zoals een korte trekking in het woud, een bezoek aan een caboclo familie, steeds onder leiding van een ervaren lokale gids die het gebied, de gebruiken en de natuur goed kent.

Er zijn diverse cruises vanuit Manaus, de meeste op niet al te grote en luxe schepen maar wel met alle faciliteiten aan boord. Een uitzondering is de Iberostar Gran Amazon, een volwaardige cruiser die sinds vier jaar in de vaart is en een cruise van 4, 5 of 8 dagen met verschillende routes biedt.
Cruises worden van 3 tot 8 dagen aangeboden met vaste vertrekdagen vanaf Manaus. Wanneer je reisschema niet aansluit met de vaste vertrekdagen kunnen wij ook een privécruise reserveren op een jacht met je eigen bemanning, deze cruises kunnen iedere dag vertrekken.