Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Boa ConstrictorPará - AltamiraAmazoneTreeclimbingOndergelopen woudZwemmende kinderenPará - Canal do JaríPará - Ilha do MosqueiroHeliconiaAmazonePará - Alter do ChãoFloraPará - Rio XinguSprinkhaanBusstationPará - BelémWolaapTreeclimbingPará - BelémSimple lifeRio TapajósHaven ManausAnanasoogstPará - Canal do JaríGroene krekelPara - Canal do JaríReuzenotterSuperrupsVogelspinTamanduaLokaal vervoerAfstandenCashewvruchtenStinkvogelPalacio da Justicia - ManausPará - Rio XinguSex in the forestTreeclimbingUrubu communityHidden lakePará - Canal do JaríRiverside communityCatfishPink dolphinLokaal transportNeushoorn keverIguanaPará - Ilha do AmorPará - Green LakeTweetenige luiaardVitoria RegiaPará - Canal do JaríOndergelopen woudDrijvend restaurantGuaranavruchtPará - Rio XinguReuze aapkikkerPará - kayapó indianenJungle toiletUrubu rivierPará - Ilha MexianaLeafcutterGeelkop spechtPorto de Galinhas - JangadaMeeting of the WatersOrchideePakaUrubu rivierPiranhaCocabladHarige giftige rups


4-daagse lodge Anavilhanas Lodge

de kleinschalige en comfortabele Anavilhanas Lodge ligt op een unieke plaats aan de Rio Negro waar deze een breedte heeft van bijna 20 kilometer en waarin zich ongeveer 400 kleine eilandjes bevinden, samen de Anavilhanas Archipel vormend, de grootste zoetwaterarchipel ter wereld en één van de rijkste bio-diversiteiten in de Amazone. Anavilhanas Jungle Lodge is een klein, sfeervol hotel dat natuur en comfort op een subtiele wijze en harmonieuze manier samenbrengt. Het personeel is zeer vriendelijk en zal er ook voor zorgen dat je volop geniet. De lodge heeft 16 suites die allemaal voorzien zijn van airco, warm en koud water, een koelkast en een mooie veranda om van het uitzicht en de natuur te genieten. Verder beschikt de lodge over een centrale receptie, restaurant, bar, speelruimte en een zonnedek, allemaal met een fantastisch uitzicht over de geweldige natuur van de Rio Negro. Een mooie uitvalsbasis om de omliggende jungle te verkennen!

Dag 1
rond acht uur word je vancohtend in Manaus opgehaald en per minibus met airco en per boot naar de lodge gebracht. Bij aankomst krijg je een welkomstdrankje aangeboden en een korte rondleiding door de lodge. Na de lunch een tour door de Anavilhanas archipel in een regionale boot. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 2
om 07.00 is het ontbijt, gevolgd door een ochtend boswandeling. Na de lunch gaan we op zoek naar de roze dolfijnen -die hier veel voorkomen- en gaan we vissen op piranha's. 's Avonds na het diner is er een lezing over de regio en de inwoners. Overnachting in de lodge.

Dag 3
vroeg in de ochtend maak je een boottocht om de zon te zien opkomen en het bos te zien en horen ontwaken. Na het ontbijt bezoek je een kunst- en handwerk winkel in Novo Airão, gevolgd door de lunch. 's Middags bezoeken we het Caboclo dorp Tiririca. De rest van de dag is vrij te besteden. Overnachting in de lodge.

Dag 4
na het ontbijt bezoeken we een snake farm, gevolgd door de lunch. Om ongeveer 14.00 staat de transfer klaar om je terug naar je hotel of de luchthaven te brengen.

Accommodatie Anavilhanas
Anavilhanas heeft, naast een tiental standaardkamers, sinds 2010 een aantal luxe bungalows welke ruimer zijn, en een eigen balkon aan de rivier hebben.

accommodatie in Manaus
omdat de ophaaltijd in Manaus vroeg in de ochtend is, is het noodzakelijk dat je de avondf ervoor in Manaus overnacht. Wij helpen je graag met het maken van een reservering. Bij terugkomst vanuit Anavilhanas zijn er nog voldoende vluchten naar andere bestemmingen in Brazilië.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Anavilhanas Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Anavilhanas LodgedagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Anavilhanas 13Dagelijks1226969969
Anavilhanas 1 ( deluxe bungalow )146811421142
Anavilhanas 24Dagelijks168613011301
Anavilhanas 2 ( deluxe bungalow )204915611561
Er geldt een toeslag in juli en augustus en van 16 t/m 31 december en van 17 t/m 31 december

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodge