Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


ReuzenotterGroene krekelPará - Rio XinguVitoria RegiaCatfishUrubu communityUrubu rivierPará - Ilha MexianaPará - Green LakeOndergelopen woudBoa ConstrictorPará - Rio XinguStinkvogelRiverside communityPará - Rio XinguLeafcutterPará - BelémPará - BelémAmazoneTreeclimbingPará - Ilha do AmorCocabladSex in the forestVogelspinGuaranavruchtSuperrupsPink dolphinGeelkop spechtUrubu rivierPiranhaPará - Alter do ChãoAmazonePará - AltamiraLokaal vervoerPalacio da Justicia - ManausReuze aapkikkerAfstandenTreeclimbingTreeclimbingTamanduaLokaal transportHaven ManausCashewvruchtenHidden lakeDrijvend restaurantIguanaWolaapPará - Canal do JaríSprinkhaanHeliconiaPará - kayapó indianenPorto de Galinhas - JangadaOndergelopen woudPará - Canal do JaríPakaRio TapajósBusstationTweetenige luiaardPará - Canal do JaríOrchideeMeeting of the WatersZwemmende kinderenPara - Canal do JaríNeushoorn keverAnanasoogstSimple lifePará - Ilha do MosqueiroPará - Canal do JaríHarige giftige rupsFloraJungle toilet


4-daagse lodge Anavilhanas Lodge

de kleinschalige en comfortabele Anavilhanas Lodge ligt op een unieke plaats aan de Rio Negro waar deze een breedte heeft van bijna 20 kilometer en waarin zich ongeveer 400 kleine eilandjes bevinden, samen de Anavilhanas Archipel vormend, de grootste zoetwaterarchipel ter wereld en één van de rijkste bio-diversiteiten in de Amazone. Anavilhanas Jungle Lodge is een klein, sfeervol hotel dat natuur en comfort op een subtiele wijze en harmonieuze manier samenbrengt. Het personeel is zeer vriendelijk en zal er ook voor zorgen dat je volop geniet. De lodge heeft 16 chalets en 6 luxe bungalows die allemaal voorzien zijn van airco, warm en koud water, een koelkast en een mooie veranda om van het uitzicht en de natuur te genieten. Verder beschikt de lodge over een centrale receptie, restaurant, bar, speelruimte en een zonnedek, allemaal met een fantastisch uitzicht over de geweldige natuur van de Rio Negro. Een mooie uitvalsbasis om de omliggende jungle te verkennen!

Dag 1
rond acht uur word je vancohtend in Manaus opgehaald en per minibus met airco en per boot naar de lodge gebracht. Bij aankomst krijg je een welkomstdrankje aangeboden en een korte rondleiding door de lodge. Na de lunch een tour door de Anavilhanas archipel in een regionale boot. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 2
om 07.00 is het ontbijt, gevolgd door een ochtend boswandeling. Na de lunch gaan we op zoek naar de roze dolfijnen -die hier veel voorkomen- en gaan we vissen op piranha's. 's Avonds na het diner is er een lezing over de regio en de inwoners. Overnachting in de lodge.

Dag 3
vroeg in de ochtend maak je een boottocht om de zon te zien opkomen en het bos te zien en horen ontwaken. Na het ontbijt bezoek je een kunst- en handwerk winkel in Novo Airão, gevolgd door de lunch. 's Middags bezoeken we het Caboclo dorp Tiririca. De rest van de dag is vrij te besteden. Overnachting in de lodge.

Dag 4
na het ontbijt bezoeken we een snake farm, gevolgd door de lunch. Om ongeveer 14.00 staat de transfer klaar om je terug naar je hotel of de luchthaven te brengen.

accommodatie in Manaus
omdat de ophaaltijd in Manaus vroeg in de ochtend is, is het noodzakelijk dat je de avondf ervoor in Manaus overnacht. Wij helpen je graag met het maken van een reservering. Bij terugkomst vanuit Anavilhanas zijn er nog voldoende vluchten naar andere bestemmingen in Brazilië.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon in Euro

  standaard bungalow
3 dagen 845 989
4 dagen 1133 1350
5 dagen 1420 1712

In de maanden juli en augustus is een toeslag van toepassing.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodgelodge Anavilhanas Lodge