Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Simple lifeGroene krekelZwemmende kinderenPará - Rio XinguHeliconiaLokaal transportIguanaWolaapOrchideeRiverside communityPara - Canal do JaríSuperrupsAnanasoogstGeelkop spechtPará - Rio XinguBusstationDrijvend restaurantAmazoneAmazoneLokaal vervoerPiranhaPará - Canal do JaríVitoria RegiaTamanduaPorto de Galinhas - JangadaPará - Canal do JaríHarige giftige rupsHaven ManausLeafcutterCatfishPará - Canal do JaríNeushoorn keverCocabladPará - Green LakeCashewvruchtenTweetenige luiaardRio TapajósJungle toiletPará - Canal do JaríOndergelopen woudUrubu rivierGuaranavruchtTreeclimbingPará - BelémPará - Ilha MexianaUrubu rivierPakaReuze aapkikkerBoa ConstrictorUrubu communityFloraStinkvogelPará - BelémPará - AltamiraOndergelopen woudPalacio da Justicia - ManausTreeclimbingPará - Ilha do MosqueiroSprinkhaanTreeclimbingPink dolphinPará - kayapó indianenPará - Rio XinguPará - Alter do ChãoVogelspinAfstandenHidden lakeReuzenotterMeeting of the WatersSex in the forestPará - Ilha do Amor


Boekingsinformatie

Paspoortgegevens
Het is van essentieel belang dat de gegevens in je paspoort overeenkomen met die op je ticket. Dit geldt voor zowel de achternaam (bij vrouwen de meisjesnaam) als de eerste voornaam voluit. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen hoge kosten voor een naamswijziging, en weigeren in zeer drukke vakantieperiodes een naamswijziging te accepteren, met alle zeer nare gevolgen van dien! Bovengenoemde kosten zullen, in voorkomende gevallen, aan je worden doorberekend!

Reizen op maat en offertes
Hét specialisme van AmazoneTours!
Wij zijn je graag behulpzaam met het samenstellen van een gecompliceerde reis met meerdere bestemmingen over de gehele wereld, accommodaties, autohuren en excursies. Je zult je echter kunnen voorstellen dat wij aan het samenstellen van een dergelijke reis veel werk hebben en diverse vragen bij onze agenten ter plaatse moeten plaatsen. Voor het uitwerken van een op je wensen afgestemde reis en offerte brengen wij je om deze reden het geringe bedrag van € 35,- in rekening, welke uiteraard zal worden verrekend wanneer je de reis bij AmazoneTours daadwerkelijk onderbrengt.

Het boeken van een reis op aanvraag
Indien je bij ons een reis 'op aanvraag' boekt en deze binnen enkele dagen akkoord komt, is de boeking en overeenkomst bindend en kan niet meer kosteloos worden geannuleerd. Voor een aanvraag binnen 6 weken voor vertrek is het uiteindelijke annuleringsbedrag afhankelijk van de kosten welke berekend worden door de betreffende luchtvaartmaatschappij, de accommodatieverschaffer en onze lokale agent(en). Buiten de periode van 6 weken bedragen de annuleringskosten bij een boeking 'op aanvraag' € 70 per persoon.

Reserveringskosten
AmazoneTours rekent geen reserveringskosten voor een compleet arrangement! Voor reserveringen van arrangementen zónder transatlantische vluchten (minimaal 3 nachten) en voor reserveringen binnen 2 weken voor vertrek rekenen wij € 35,- reserveringskosten.

Speciale maaltijden
Wanneer je een dieet volgt verzoeken wij je ons hiervan bij boeking op de hoogte te stellen, zodat wij je specifieke behoeften tijdig aan de betrokken partijen kunnen doorgeven. Een dieetmaaltijd kan tot 48 uur van tevoren bij de luchtvaartmaatschappij worden aangevraagd.

Vliegverkeer Schiphol
De aangekondigde beperkingen van het vliegverkeer op Schiphol kunnen ertoe leiden dat er veranderingen gaan ontstaan in vluchtdagen en vertrek en aankomsttijden, zelfs wijzigingen van luchtvaartmaatschappijen en aanpassing van de reissommen. Ook is het niet uitgesloten dat de autoriteiten besluiten tot het invoeren van een toeslag of heffing i.v.m. geluidshinder of schade aan het milieu. Bij het publiceren van onze website was hierover nog geen informatie beschikbaar.

Voorkeuren
Wanneer je bij boeking tegelijkertijd speciale wensen - denk aan stoelen in het vliegtuig/de ligging van je hotelkamer - aan ons doorgeeft, zullen wij steeds de grootste moeite doen deze te realiseren. Garantie voor een bepaalde stoel of kamer kunnen wij echter nooit geven!

Wijzigingen en/of aanvullende wensen
Bij wijziging na je boekingsopdracht tot een periode tot 28 dagen voor het vertrek of wanneer je aanvullende wensen hebt, berekenen wij € 25,- wijzigingskosten + de eventuele kosten die door de luchtvaartmaatschappij, hotel of lokale agent in rekening worden gebracht. Binnen 28 dagen voor het vertrek zijn deze wijzigingskosten € 45,- + de eventuele kosten welke door de luchtvaartmaatschappij, hotel of lokale agent in rekening worden gebracht.

Verzekeringen
Goed verzekerd op reis gaan is aan absolute noodzaak!
In veel landen gelden andere rechtsnormen dan in Nederland, waarbij een goede reisverzekering meer dan goed van pas komt. Dokters en ziekenhuisrekeningen kunnen vaak bijzonder hoog zijn, om in het ergste geval van repatriëringkosten nog maar niet te spreken! AmazoneTours kan een verzekering voor je afsluiten bij de Europeesche. Kijk, wanneer je reeds een doorlopende reisverzekering hebt, goed naar de voorwaarden en verzekerde bedragen. Het moge voor zich spreken dat een annuleringsverzekering eveneens geen overbodige luxe is! Je dekt je hiermede in tegen het – vaak buiten je schuld - niet op reis kunnen gaan en de hoge hiermede gepaard gaande kosten. Een annuleringsverzekering geldt tevens als reisonderbreking verzekering: wanneer je op bijvoorbeeld de 6e dag van je reis je reis moet afbreken kan je de niet genoten vakantiedagen claimen óf zelfs - in geval je een vakantiegarantieverzekering hebt afgesloten - de gehele reis. Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na het reserveren van de reis worden afgesloten.