Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


GuaranavruchtFloraPará - Ilha MexianaTreeclimbingRiverside communityVitoria RegiaZwemmende kinderenGroene krekelReuze aapkikkerLokaal vervoerPará - Ilha do AmorPorto de Galinhas - JangadaTreeclimbingPará - Canal do JaríPará - Rio XinguLokaal transportPará - Rio XinguAmazoneNeushoorn keverMeeting of the WatersUrubu rivierWolaapGeelkop spechtPalacio da Justicia - ManausDrijvend restaurantSuperrupsPará - Green LakeUrubu rivierAnanasoogstRio TapajósLeafcutterBoa ConstrictorJungle toiletAmazonePará - Alter do ChãoSex in the forestSprinkhaanPiranhaReuzenotterUrubu communityHarige giftige rupsOndergelopen woudPará - kayapó indianenTreeclimbingPará - AltamiraIguanaCocabladSimple lifePará - Rio XinguPará - Ilha do MosqueiroPara - Canal do JaríHidden lakeHaven ManausOrchideeVogelspinTamanduaHeliconiaCashewvruchtenPink dolphinPakaPará - Canal do JaríAfstandenOndergelopen woudStinkvogelTweetenige luiaardPará - Canal do JaríBusstationCatfishPará - Canal do JaríPará - BelémPará - Belém


3-daagse cruise Private Boat Expeditions

Nieuw en uniek bij AmazoneTours: cruises van 3,5,6 of 8 dagen op je eigen jacht of rivierboot! Ideaal voor gezinnen, kleine groepjes of zelfs grote groepen tot maximaal 25 personen.
De vijf in tijdsduur verschillende Private Boat Expeditions zijn allemaal zo samengesteld dat ze het maximale uit de beschikbare tijd halen om u zoveel mogelijk te kunnen laten beleven op en rond de machtige Amazone. Bij iedere Expedition kunt u er voor kiezen om in uw hut te slapen of in een hangmat in de openlucht op het dek. Bij sommige Expeditions is een overnachting in een hangmat aan de oever van de rivier inbegrepen. Echt avontuur dus!

Denk je eens in: je eigen boot, eigen kapitein, eigen bemanning, eigen kok, eigen gids en op de iets grotere boten ook nog je eigen kelner!

Onderstaand de beschrijving van de 3-daagse Jaraqui Expedition, voor de overige Expeditions kunt u doorklikken naar de betreffende pagina's.

Dag 1
Rond de middag vertrekken we uit de haven van Manaus, nadat u bent opgehaald van de luchthaven of uw hotel. Uw privé cruise voert eerst stroomafwaarts naar de 'meeting of the waters' waar Rio Negro en Rio Solimões samenkomen, waarna een bezoek aan een drijvend dorp waar zo'n 30 families op het water wonen. Een erg interessant bezoek omdat u hier kunt zien en meemaken hoe men in drijvende huizen woont en leeft.
We varen hierna naar Janauarilandia om de grootste waterlelies ter wereld te zien, de Victoria Regia, tegenwoordig de Amazona Regia genoemd. Het is dan inmiddels tijd voor het diner, exclusief voor u bereid en opgediend!
Na het diner een avondexcursie om kaaimannen te spotten en naar de geluiden van het woud te luisteren.
Vertrek van Janauarilandia naar Jacareubal, ongeveer 1 u 45 minuten varen. Overnachting aan boord in uw hut of in hangmatten aan dek.

Dag 2
Om 6 uur al vertrek naar de Rio Jaraqui maar u mag best nog wel even blijven liggen! Tijdens de ongeveer 2 uur durende tocht wordt het ontbijt geserveerd.
Bij aankomst een trekking met de gids en een lokale gids van de Jaraqui Community waarbij u informatie krijgt over de fauna en flora en de medinale werking van veel planten en hoe en waarvoor deze door de bewoners van het woud worden toegepast.
Een heerlijke BBQ lunch aan het rivierstrand waarna tijd om te zwemmen in de Rio Jaraqui. In de middag varen we naar de Anavilhanas Archipel, de grootste zoetwater archipel in de wereld. We gaan vissen op piranha's (en reken maar dat je ze vangt want ze happen maar al te graag!) en maken een tocht per kano tijdens zonsondergang.
Diner aan boord waarna een nachtelijke tour on dieren te zien (en horen). Overnachting in uw hut of de hangmat.

Dag 3
Om half zes maken we een tocht met kano's om de schitterende zonsopgang en het ontwakend woud te zien en met geluk zien we roze Amazone dolfijnen.
Ontbijt aan boord en vertrek naar de Acajatuba Community, een dorp met oorspronkelijke bewoners van het woud met o.a. een kerk en een school.
Lunch aan boord en retour naar Manaus waar we om ongeveer vijf uur in de middag aankomen in de haven.
Vervoer naar uw hotel of eventueel de luchthaven.

Overnachten in Manaus
omdat de cruise vroeg vertrekt en laat aankomt is het noodzakelijk dat de nachten voor en na de cruise in een hotel in Manaus worden doorgebracht. We helpen je graag met het maken van een reservering.

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 daagse cruise € 896
4 daagse cruise € 1175
6 daagse cruise € 1790
8 daagse cruise € 2520

bij meer personen geldt een lagere reissom

Klik hier voor meer informatie over de Private Boat Expeditions

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

cruise Private Boat Expeditionscruise Private Boat Expeditionscruise Private Boat Expeditions