Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Alter do ChãoReuze aapkikkerPará - Rio XinguOrchideePakaPará - BelémJungle toiletPará - Rio XinguCocabladUrubu communityTreeclimbingDrijvend restaurantAfstandenPará - Rio XinguGuaranavruchtAnanasoogstLokaal vervoerPará - AltamiraVitoria RegiaRio TapajósNeushoorn keverPara - Canal do JaríTreeclimbingPará - BelémFloraStinkvogelPará - Canal do JaríPará - Canal do JaríIguanaPiranhaLeafcutterReuzenotterUrubu rivierPará - Ilha do MosqueiroPorto de Galinhas - JangadaVogelspinBusstationTreeclimbingUrubu rivierOndergelopen woudOndergelopen woudSprinkhaanPará - Canal do JaríWolaapPará - Ilha MexianaAmazonePará - Green LakeRiverside communityAmazoneSex in the forestSuperrupsCashewvruchtenHeliconiaPará - Ilha do AmorHarige giftige rupsZwemmende kinderenMeeting of the WatersHaven ManausBoa ConstrictorCatfishHidden lakeSimple lifePink dolphinPalacio da Justicia - ManausGroene krekelPará - Canal do JaríGeelkop spechtTweetenige luiaardTamanduaPará - kayapó indianenLokaal transport


4-daagse cruise Iberostar Grand Amazon

sinds de tijd van de beroemde reisjes op de Rijn hebben cruises de naam saai en bejaard te zijn. Rederijen hebben goed geluisterd naar hun reizigers en de cruiseschepen van vandaag de dag zijn luxe en grote schepen met alle comfort en vertier aan boord. De grote, bekende en luxe hotelketen Iberostar heeft hier ook op ingespeeld en sinds eind 2008 haar territorium uitgebreid met een luxe cruiseschip welke vaart op de Rio Amazone, Rio Negro en Rio Solimões en hun zijrivieren.
Verdeeld over drie dekken biedt de Grand Amazon 72 luxe hutten, allen met balkon, twee restaurants, twee lounges, twee zwembaden, een jacuzzi, fitness centrum en medische verzorging.

Onderga de pracht van de Amazone in luxe stijl tijdens een 4-, 5- of 8-daagse cruise.

Dag 1, donderdag
in de loop van de middag inscheping en vertrek naar het Jacaré (alligator) meer. Captain's welcome drink, introductie van de bemanning door de Cruise Director en aansluitend safety drill. Diner, rest van de avond ter vrije besteding.

Dag 2
heel vroege aankomst in het Jacaré meer, een vroeg ontbijt voor de liefhebbers gereserveerd op het upper deck. Observatie van vogels in het meer en piranha vissen in dingy's. Gedurende de ochtend een lezing in de ballroom over het (dieren)leven en de cultuur in de Amazone gevolgd door de lunch.
Vroeg in de middag aankomst in Manacapuru waar je een lichte trekking kunt maken of per speedboot over en door de inhammen (igarapé's) kunt varen. Na het diner en in het donker kaaimannen spotten in dingy's met behulp van zaklampen. Tegen middennacht afvaart naar Janauacu Lake.

Dag 3
na ontbijt (naar keuze weer vroeg op het upperdeck) een fotosafari of lichte trekking rond het Jacauaru Lake. Vertrek via de Amazone rivier naar het Lago do Rei (koningsmeer), onderweg genietend van de natuur. Bij aankomst vogel en kaaimannen spotting. Afscheidsdiner in het Karup restaurant gevolgd door een folklore show en open bar op het upperdeck.
Tegen middernacht afvaart naar de 'Meeting of the Waters'.

Dag 4
vroeg ontbijt op het upperdeck vanwaar je een goed uitzicht hebt op de samenkomende rivieren Rio Negro en Rio Solimões. Aankomst in Manaus en ontscheping.

accommodatie aan boord
standaard reserveren wij hutten op het Mandi deck.
Prijzen voor het Acará en Tambaqui deck en de Royal Suites geven wij je graag op aanvraag.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Klik hier voor meer informatie over de Iberostar Grand Amazon

Indicatieprijs landarrangement 2019
Iberostar Grand Amazon
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Iberostar Grand AmazondagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer
Solimões4Vrijdag13511039
Rio Negro5Maandag18001385
Two rivers8Maandag en vrijdag28342180

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

cruise Iberostar Grand Amazoncruise Iberostar Grand Amazoncruise Iberostar Grand Amazoncruise Iberostar Grand Amazoncruise Iberostar Grand Amazoncruise Iberostar Grand Amazon