Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Porto de Galinhas - JangadaCocabladBoa ConstrictorWolaapAmazoneLokaal transportSex in the forestIguanaPará - kayapó indianenPalacio da Justicia - ManausTamanduaDrijvend restaurantGroene krekelUrubu communityUrubu rivierSprinkhaanLokaal vervoerPará - Rio XinguTreeclimbingTreeclimbingHaven ManausOrchideePará - Canal do JaríStinkvogelGuaranavruchtPará - Rio XinguPará - Canal do JaríNeushoorn keverPará - Canal do JaríVogelspinAfstandenPará - Alter do ChãoFloraPakaAmazoneHarige giftige rupsHidden lakeCatfishPará - Canal do JaríPará - Rio XinguSuperrupsOndergelopen woudVitoria RegiaMeeting of the WatersAnanasoogstHeliconiaUrubu rivierJungle toiletPará - BelémTreeclimbingPará - AltamiraPara - Canal do JaríOndergelopen woudCashewvruchtenRio TapajósSimple lifeReuze aapkikkerPink dolphinPiranhaPará - Green LakePará - Ilha do AmorLeafcutterPará - BelémGeelkop spechtBusstationPará - Ilha MexianaRiverside communityReuzenotterPará - Ilha do MosqueiroTweetenige luiaardZwemmende kinderen


4-daagse lodge Tariri Amazon Lodge

de door een familie gerunde Tariri Amazon Lodge ligt op 70 kilometer ten westen van Manaus aan de oever van het prachtige Acajatuba meer bij de Rio Negro. Gebouwd op palen en omgeven door het primaire woud, ligt het accent van deze design eco-lodge op duurzaamheid: het geheel is gebouwd van duurzame materialen zoals hout en stro, het heeft een bron voor het opvangen van regenwater wat in de lodge wordt gebruikt.
De lodge heeft 10 vrijstaande bungalows in een mix van 2, 3 en 4-persoons bungalows, allemaal met een veranda en privé badkamer.
De lodge verbouwd haar eigen voedsel, ook weer met het oog op duurzaamheid, waarvan de heerlijkste maaltijden worden bereid.

De lodge accepteert geen creditcards, zorg dus voor voldoende cash geld.

Dag 1
je word bij je hotel in Manaus vroeg opgehaald voor de transfer van ongeveer 2-3 uur naar de Tariri Amazon Lodge waar je voor lunchtijd aankomt. Toewijzing van je kamer, waarna het tijd is om te lunchen. Korte rusttijd en dan een eerste excursie in de directe omgeving van de lodge, onder leiding van een ervaren lokale gids.
Diner en overnachting in de lodge.

Dagen 2,3,4

deze dagen staan in het teken van de ontdekking van het primaire regenwoud, je maakt een korte trekking, gaat op piranha vissen, kaaimannen spotten, een caboclo familie bezoeken en natuurlijk steeds proberen zoveel mogelijk dieren als (brul)apen, ara's, luiaards, (brul)kikkers etc. te zien.
Maaltijden en overnachtingen zijn steeds in de lodge.
Op dag 4 word je weer naar je hotel of de luchthaven van Manaus gebracht.

accommodatie in Manaus
omdat het vertrek naar de Tariri Amazon Lodge vroeg is en de aankomst op de laatste dag laat, is het noodzakelijk dat je de nacht voor en na de excursie in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het reserveren van accommodatie.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

3 dagen € 406
4 dagen € 440
5 dagen € 491

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Tariri Amazon Lodgelodge Tariri Amazon Lodgelodge Tariri Amazon Lodge