Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


SuperrupsAnanasoogstPalacio da Justicia - ManausVogelspinWolaapPará - Canal do JaríCatfishUrubu rivierAmazoneBoa ConstrictorTreeclimbingSex in the forestPará - BelémPará - Canal do JaríTamanduaCocabladPará - Ilha do AmorReuze aapkikkerGeelkop spechtMeeting of the WatersOrchideeTreeclimbingLokaal vervoerZwemmende kinderenRio TapajósLokaal transportBusstationOndergelopen woudGuaranavruchtHeliconiaNeushoorn keverVitoria RegiaPará - Ilha do MosqueiroPorto de Galinhas - JangadaPara - Canal do JaríDrijvend restaurantStinkvogelTweetenige luiaardPará - Ilha MexianaPiranhaGroene krekelTreeclimbingSprinkhaanUrubu communityAfstandenPará - Green LakeCashewvruchtenOndergelopen woudPará - BelémUrubu rivierIguanaFloraHaven ManausLeafcutterPakaPará - Canal do JaríPará - Rio XinguPará - Rio XinguReuzenotterSimple lifeRiverside communityHarige giftige rupsHidden lakePará - kayapó indianenJungle toiletPará - Alter do ChãoPará - AltamiraPará - Canal do JaríAmazonePink dolphinPará - Rio Xingu


5-daagse lodge Guanavenas Jungle Lodge

de Guanavenas Jungle Lodge ligt op een afstand van ca. 240 kilometer van Manaus op het Ilha de Silves in het Canaçari meer. Vanuit Manaus rijd je 3 uur in een bus naar Itacoatiara vanwaar 1,5 uur per snelle speedboat over de Urubu rivier. Dit eerste klas woudhotel bestaat helemaal uit lokale en regionale materialen en heeft verschillende architectonische awards gewonnen. De lodge telt 53 kamers die zijn voorzien van een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden, airco, minibar en badkamer met douche en toilet. Guanavenas beschikt over een restaurant, bar, twee zwembaden, een recreatiezaal met TV en video en een tennisbaan.

dag 1
's Morgens vroeg word je opgehaald in Manaus. Om ongeveer 11.00 kom je aan bij de Guanavenas Pousada Jungle Lodge. Na een welkomstdrankje en de lunch maken we een kennismakingstour door de natuur rond de lodge. Na het diner gaan we op zoek naar kaaimannen die we kunnen vinden door met felle zaklampen in het donker waardoor de ogen van de kaaiman oplichten.

dag 2
na het ontbijt maken we een tocht diep het regenwoud in, gevolgd door de lunch. Hierna gaan we een tocht maken door Igapós en Igarapés (kleine riviertjes en ondergelopen bos). Diner en overnachting in de lodge.

dag 3
na het ontbijt gaan we vissen op piranha's, gevolgd door de lunch. De rest van de middag is vrij te besteden. Diner en overnachting in de lodge.

dag 4
na het ontbijt brengen we een bezoek aan een lokale Caboclo gemeenschap. Hierna keren we terug voor de lunch, gevolgd door een kanotocht naar een meer waar de gigantische Vitoria Régia waterlelies te zien zijn. Diner en overnachting in de lodge.

dag 5
na het ontbijt brengen we je terug naar Manaus, waar we je rond het middaguur afzetten bij de luchthaven of bij je hotel.

accommodatie in Manaus
omdat het vertrek vanuit Manaus in de vroege ochtend is, is het noodzakelijk dat je de nacht ervoor in Manaus verblijft. Wij helpen je graag met het maken van een reservering.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Guanavenas Jungle Lodge
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.