Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Urubu rivierWolaapUrubu communityTamanduaPalacio da Justicia - ManausPará - Rio XinguSimple lifePará - Canal do JaríPakaPará - Canal do JaríRio TapajósPiranhaHaven ManausNeushoorn keverOndergelopen woudCashewvruchtenSex in the forestReuze aapkikkerGeelkop spechtPará - kayapó indianenReuzenotterHidden lakePará - BelémVitoria RegiaCatfishRiverside communityPará - Ilha do MosqueiroLokaal vervoerAmazonePorto de Galinhas - JangadaFloraBusstationLokaal transportOrchideePará - Ilha do AmorHarige giftige rupsSuperrupsVogelspinStinkvogelPará - BelémAfstandenPará - Canal do JaríIguanaAmazoneUrubu rivierGroene krekelJungle toiletPink dolphinPará - Alter do ChãoCocabladZwemmende kinderenPará - Rio XinguBoa ConstrictorMeeting of the WatersTreeclimbingPará - Green LakeSprinkhaanTreeclimbingOndergelopen woudPará - Rio XinguAnanasoogstPará - Canal do JaríPara - Canal do JaríPará - AltamiraGuaranavruchtTweetenige luiaardLeafcutterPará - Ilha MexianaDrijvend restaurantHeliconiaTreeclimbing


4-daagse lodge Amazon Ecopark

de Amazon Ecopark Lodge ligt op een half uur varen per regionale boot van de pier van Manaus. De lodge heeft 60 kamers ondergebracht in 20 bungalows, en beschikken over een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden, airco, fan en badkamer met douche en toilet. De lodge heeft twee restaurants en beschikt over een 'Paradise Deck' met een natuurlijk zwembad en privéstrand. De hoogtepunten van de lodge zijn een privé 'monkey jungle' en een dicht bos. Verblijf in de lodge is op basis van volpension. Omdat Amazon Ecopark niet ver van Manaus ligt wordt ook een programma voor mensen met wat minder tijd geboden (2 dagen/ 1 nacht). Alle pakketten behalve de korte programma's zijn inclusief een bezoek aan de 'Meeting of the waters', waar de Rio Negro en de Rio Solimões samenkomen. Andere opties kunnen aangepast worden aan je eigen wensen, zoals Jungle survival tochten.

Amazon Ecopark Lodge kent twee ophaaltijden, in de vroege ochtend en in de middag. De tijden van terugkomst in Manaus zijn in de vroege of late middag. Onderstaand geven we een 4-daagse excursie met vroeg vertrek en late aankomst.

Dag 1
je word opgehaald (luchthaven of hotel) en naar de Amazon Ecopark Lodge gebracht. Na het inchecken en een korte briefing is er een lunch. Breng een bezoek aan de locale inwoners van het Amazone woud: de Caboclos. Na het diner is er een avond kanotocht waar we proberen alligators te spotten. Overnachting in de lodge.

Dag 2
na het ontbijt is er een wandeltocht door het woud. De middag na de lunch kan je vrij besteden. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 3
na het ontbijt een bezoek aan de 'Monkey Jungle', een privé eiland van de lodge. Na de lunch is er een kanotocht waarin je de locale flora en fauna kunt observeren en ga je op piranha's vissen. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 4
na het ontbijt check je uit en maak je een vaartocht naar de 'Meeting of the Waters' , een geweldig natuurspektakel omdat de zwarte Rio Negro en de modderige Rio Solimões zich niet mengen maar naast elkaar stromen. Om ca. 13.00 uur kom je aan bij de pier en volgt de transfer naar je hotel of naar de luchthaven.

accomodatie in Manaus
omdat ophaal- en terugkomsttijd in Manaus rond het middaguur is het niet noodzakelijk de nacht voor of na de excursie in Manaus te verblijven.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs 2020
prijs per persoon bij 2 personen

3 dagen € 588
4 dagen € 735

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Amazon Ecoparklodge Amazon Ecoparklodge Amazon Ecoparklodge Amazon Ecoparklodge Amazon Ecoparklodge Amazon Ecoparklodge Amazon Ecopark