Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Pará - Ilha do MosqueiroAmazoneUrubu communityRio TapajósVogelspinPará - Ilha MexianaIguanaUrubu rivierMeeting of the WatersPará - Canal do JaríStinkvogelHarige giftige rupsPará - Rio XinguOndergelopen woudBusstationPalacio da Justicia - ManausLokaal vervoerPakaJungle toiletGeelkop spechtTreeclimbingZwemmende kinderenPará - Alter do ChãoSprinkhaanLeafcutterPará - Canal do JaríPará - BelémPará - AltamiraRiverside communityTreeclimbingPará - Canal do JaríPará - Rio XinguVitoria RegiaCashewvruchtenPara - Canal do JaríSex in the forestWolaapSuperrupsGroene krekelPorto de Galinhas - JangadaTweetenige luiaardPink dolphinReuzenotterFloraPará - Canal do JaríOrchideeLokaal transportPará - Ilha do AmorHaven ManausSimple lifePará - BelémPiranhaReuze aapkikkerOndergelopen woudGuaranavruchtDrijvend restaurantBoa ConstrictorPará - Rio XinguTreeclimbingCocabladHidden lakeCatfishAmazonePará - Green LakePará - kayapó indianenTamanduaAnanasoogstAfstandenUrubu rivierNeushoorn keverHeliconia


4-daagse meerdaagse excursie Presidente Figueiredo

Een niet vermoede plek in het dichte Amazone woud. Presidente Figueiredo is, naast de inwoners van Manaus, welke er graag in het weekend komen, maar bij weinigen bekend en is een parel in de Amazone.
Temidden van het dichet regenwoud liggen dozijnen watervallen waaronder gedoucht kan worden, en ook verscheidene grotten kunnen worden bezocht.

Dag 1
In de loop van de ochtend word je opgehaald van je hotel in Manaus - of bij aankomst op de luchthaven - en in ongeveer 2,5 uur door een mooi landschap gereden naar Presidente Figueiredo.

Dag 2
Na ontbijt een wandeling van ca. 2 uur door het dichte woud langs de oevers van de rivier de Urubu naar de Natal watervallen die zo breed zijn als een rivier.
Tijd om te ontspannen en relaxen. Verder naar de Gruta do Marruaga welke een interne waterval heeft, en naar Cachoeira Santuario waar een bergstroom in een canyon valt. We lopen de canyon in om dichtbij de waterval te komen en een douche te nemen.

Dag 3
Na ontbijt lopen we weg van het stadje, over een berg en het dicht Amazonewoud in om een verscholen waterval te bezoeken.
We gaan hierna naar de Cachoeira de Araras waar de rivier zich spreidt en door de vele platte rotsen bronnen vormt. Het geheel lijkt hierdoor op een natuurlijk amphitheater. Een ideale plek om te doucher onder de watervallen.
Aan de zijkant van de watervallen zijn enkele grotten welke zeer geschikt zijn om te bezoeken en prachtige foto's van te maken. In de loop van de middag retour naar het hotel.

Dag 4
Na het ontbijt retour naar de luchthaven of je hotel in Manaus voor het vervolg van je reis.

Indicatieprijs 2022
prijs per persoon bij 2 personen in Euro

Presidente Figueiredo op aanvraag

 

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

meerdaagse excursie Presidente Figueiredomeerdaagse excursie Presidente Figueiredomeerdaagse excursie Presidente Figueiredo