Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

AnanasoogstCashewvruchtenHarige giftige rupsTreeclimbing in de AmazoneCocabladFeest op Ilha do MosqueiroToilet in de AmazoneNeushoorn keverZwemmende kinderenPassagiersvervoer in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha MexianaOndergelopen woud in de AmazoneHuis in de Urubu rivierTractor te water in AltamiraFeest in de AmazonePaka in de natuurUrubu rivierSuperrupsHaven van ManausTanden van een piranhaCanal do JaríGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHuis nabij BelémKoeien in de AmazonerivierVliegende stinkvogels in de AmazoneHidden LakeFeest in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneDrijvend restaurant in de AmazoneAmazonebotenLokaal vervoer in de AmazoneZwemmende roze dolfijnVervoer per kano in de AmazoneReuze aapkikkerMeeting of the Waters in de AmazoneZonsondergang Urubu rivierBoa Constrictor in de boomParende dieren in de AmazoneAap in een AmazoneboomStrand Ilha do AmorEtende reuzenotterCatfish gevangenGreen Lake SantarémLeafcutter in de boomKayapó indianenPaarse orchideeHuis in Canal do JaríAlligator aan de waterkantWolaap hangend in de boomVerlaten zandweg in BraziliëGroene krekelEtende geelkop spechtHuisje in Canal do JaríAardewerk in BelémRiverside communityVarende boot op Rio TapajósTweetenige luiaardVaren in Canal do JaríSprinkhaanIguanaAanlegplaats boten in de AmazoneGuaranavruchtUrubu communityAfstandentabel naar de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneHeliconia bloemVogelspin in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierWitte orchideeTamanduaRoutebord naar Albergue da FlorestaPalacio da Justiia in ManausVarend op de Amazone rivierCanal do JaríVrouw bereid eten aan de waterkant


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.