Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Vervoersmiddel op Ilha MexianaAap in een AmazoneboomTamanduaGroene krekelVaren in Canal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneSuperrupsGreen Lake SantarémDrijvend restaurant in de AmazoneHuis nabij BelémIguanaCanal do JaríCocabladHarige giftige rupsLeafcutter in de boomAlligator aan de waterkantHidden LakeTreeclimbing in de AmazoneToilet in de AmazoneStrand Ilha do AmorReuze aapkikkerPalacio da Justiia in ManausCanal do JaríTractor te water in AltamiraVliegende stinkvogels in de AmazoneHuisje in Canal do JaríWolaap hangend in de boomAanlegplaats boten in de AmazoneEtende reuzenotterNeushoorn keverGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaZonsopkomst Urubu rivierGuaranavruchtFeest op Ilha do MosqueiroEtende geelkop spechtPassagiersvervoer in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëTreeclimbing in de AmazoneZwemmende kinderenKoeien in de AmazonerivierBoa Constrictor in de boomPaarse orchideeTweetenige luiaardLokaal vervoer in de AmazoneUrubu rivierTanden van een piranhaHeliconia bloemZwemmende roze dolfijnCatfish gevangenUrubu communityAfstandentabel naar de AmazoneAnanasoogstHuis in Canal do JaríMeeting of the Waters in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantCashewvruchtenVervoer per kano in de AmazoneHaven van ManausSprinkhaanOndergelopen woud in de AmazoneRiverside communityAmazonebotenAardewerk in BelémZonsondergang Urubu rivierFeest in de AmazoneRoutebord naar Albergue da FlorestaPaka in de natuurWitte orchideeFeest in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósVarend op de Amazone rivierParende dieren in de AmazoneKayapó indianenVogelspin in de AmazoneHuis in de Urubu rivier


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.