Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Zwemmende kinderenParende dieren in de AmazoneKayapó indianenAlligator aan de waterkantHuis in Canal do JaríAanlegplaats boten in de AmazoneCanal do JaríEtende geelkop spechtBoa Constrictor in de boomPalacio da Justiia in ManausZonsopkomst Urubu rivierGreen Lake SantarémWitte orchideeZonsondergang Urubu rivierLeafcutter in de boomWolaap hangend in de boomFeest in de AmazoneToilet in de AmazoneKoeien in de AmazonerivierDrijvend restaurant in de AmazoneGuaranavruchtHaven van ManausGroene krekelOndergelopen woud in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHuis nabij BelémIguanaHuis in de Urubu rivierReuze aapkikkerAap in een AmazoneboomOndergelopen woud in de AmazoneTamanduaFeest in de AmazoneHidden LakeRoutebord naar Albergue da FlorestaTweetenige luiaardVogelspin in de AmazoneTanden van een piranhaCocabladVarend op de Amazone rivierFeest op Ilha do MosqueiroHeliconia bloemSprinkhaanNeushoorn keverVaren in Canal do JaríRiverside communityTreeclimbing in de AmazoneUrubu communityVliegende stinkvogels in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantPassagiersvervoer in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha MexianaZwemmende roze dolfijnPaka in de natuurTreeclimbing in de AmazoneMeeting of the Waters in de AmazoneUrubu rivierAnanasoogstTreeclimbing in de AmazoneCatfish gevangenStrand Ilha do AmorEtende reuzenotterCashewvruchtenVerlaten zandweg in BraziliëAardewerk in BelémSuperrupsPaarse orchideeCanal do JaríLokaal vervoer in de AmazoneAfstandentabel naar de AmazoneHarige giftige rupsVervoer per kano in de AmazoneAmazonebotenHuisje in Canal do JaríTractor te water in Altamira


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.