Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Vervoersmiddel op Ilha MexianaWitte orchideeFeest in de AmazoneZwemmende roze dolfijnTreeclimbing in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierVarende boot op Rio TapajósVerlaten zandweg in BraziliëFeest op Ilha do MosqueiroTamanduaVrouw bereid eten aan de waterkantVarend op de Amazone rivierVervoer per kano in de AmazoneKoeien in de AmazonerivierVogelspin in de AmazoneCashewvruchtenAmazonebotenTreeclimbing in de AmazoneToilet in de AmazoneGreen Lake SantarémUrubu rivierHeliconia bloemOndergelopen woud in de AmazoneUrubu communityPassagiersvervoer in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneHuisje in Canal do JaríPaarse orchideePaka in de natuurVaren in Canal do JaríVliegende stinkvogels in de AmazoneAardewerk in BelémSprinkhaanCocabladAanlegplaats boten in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneTanden van een piranhaWolaap hangend in de boomNeushoorn keverBoa Constrictor in de boomZwemmende kinderenHuis in Canal do JaríAap in een AmazoneboomAfstandentabel naar de AmazoneIguanaFeest in de AmazoneDrijvend restaurant in de AmazoneEtende geelkop spechtGroene krekelGuaranavruchtHuis in de Urubu rivierKayapó indianenMeeting of the Waters in de AmazoneHarige giftige rupsStrand Ilha do AmorEtende reuzenotterParende dieren in de AmazoneCanal do JaríAnanasoogstReuze aapkikkerTweetenige luiaardLokaal vervoer in de AmazoneHaven van ManausHidden LakeTractor te water in AltamiraRoutebord naar Albergue da FlorestaCatfish gevangenRiverside communityAlligator aan de waterkantGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHuis nabij BelémZonsondergang Urubu rivierLeafcutter in de boomPalacio da Justiia in ManausSuperrupsCanal do Jarí


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.