Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Vervoer per kano in de AmazoneIguanaVerlaten zandweg in BraziliëPaka in de natuurGroene krekelTanden van een piranhaVervoersmiddel op Ilha MexianaVaren in Canal do JaríKoeien in de AmazonerivierZonsopkomst Urubu rivierTreeclimbing in de AmazoneCanal do JaríSuperrupsVrouw bereid eten aan de waterkantReuze aapkikkerHuisje in Canal do JaríBoa Constrictor in de boomDrijvend restaurant in de AmazoneUrubu communitySprinkhaanTractor te water in AltamiraAnanasoogstAardewerk in BelémTamanduaOndergelopen woud in de AmazoneLokaal vervoer in de AmazoneVliegende stinkvogels in de AmazoneZonsondergang Urubu rivierVarende boot op Rio TapajósVarend op de Amazone rivierCatfish gevangenPalacio da Justiia in ManausTweetenige luiaardCocabladGreen Lake SantarémStrand Ilha do AmorGuaranavruchtPaarse orchideeFeest in de AmazoneAap in een AmazoneboomEtende reuzenotterRoutebord naar Albergue da FlorestaUrubu rivierKayapó indianenFeest op Ilha do MosqueiroToilet in de AmazoneAlligator aan de waterkantHeliconia bloemZwemmende kinderenWitte orchideeNeushoorn keverHuis nabij BelémMeeting of the Waters in de AmazoneWolaap hangend in de boomHidden LakePassagiersvervoer in de AmazoneHuis in de Urubu rivierTreeclimbing in de AmazoneAmazonebotenHaven van ManausHarige giftige rupsRiverside communityCashewvruchtenTreeclimbing in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneAanlegplaats boten in de AmazoneParende dieren in de AmazoneVogelspin in de AmazoneEtende geelkop spechtCanal do JaríZwemmende roze dolfijnFeest in de AmazoneHuis in Canal do JaríGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaAfstandentabel naar de AmazoneLeafcutter in de boom


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.