Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Aanlegplaats boten in de AmazonePalacio da Justiia in ManausHuis nabij BelémVaren in Canal do JaríGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaTreeclimbing in de AmazoneVarend op de Amazone rivierReuze aapkikkerAap in een AmazoneboomGroene krekelGuaranavruchtZonsondergang Urubu rivierAmazonebotenDrijvend restaurant in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósAardewerk in BelémPaarse orchideeVrouw bereid eten aan de waterkantOndergelopen woud in de AmazoneCanal do JaríTreeclimbing in de AmazoneFeest in de AmazoneLeafcutter in de boomAnanasoogstUrubu rivierTweetenige luiaardKayapó indianenHuisje in Canal do JaríSprinkhaanTamanduaTreeclimbing in de AmazoneTractor te water in AltamiraHarige giftige rupsVervoer per kano in de AmazoneNeushoorn keverIguanaFeest op Ilha do MosqueiroSuperrupsHeliconia bloemVervoersmiddel op Ilha MexianaZwemmende kinderenAfstandentabel naar de AmazoneHaven van ManausVogelspin in de AmazoneHidden LakeZonsopkomst Urubu rivierTanden van een piranhaWolaap hangend in de boomCashewvruchtenVliegende stinkvogels in de AmazoneHuis in Canal do JaríZwemmende roze dolfijnPaka in de natuurOndergelopen woud in de AmazoneCanal do JaríBoa Constrictor in de boomAlligator aan de waterkantToilet in de AmazoneCocabladFeest in de AmazoneHuis in de Urubu rivierLokaal vervoer in de AmazoneEtende geelkop spechtParende dieren in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëRoutebord naar Albergue da FlorestaPassagiersvervoer in de AmazoneEtende reuzenotterMeeting of the Waters in de AmazoneRiverside communityUrubu communityCatfish gevangenGreen Lake SantarémWitte orchideeKoeien in de AmazonerivierStrand Ilha do Amor


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.