Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Catfish gevangenVrouw bereid eten aan de waterkantGroene krekelZwemmende kinderenPaarse orchideeBoa Constrictor in de boomAlligator aan de waterkantZwemmende roze dolfijnLokaal vervoer in de AmazoneAfstandentabel naar de AmazoneZonsondergang Urubu rivierTamanduaHuis in Canal do JaríRiverside communityFeest op Ilha do MosqueiroNeushoorn keverVarend op de Amazone rivierDrijvend restaurant in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneHuis nabij BelémVaren in Canal do JaríFeest in de AmazoneEtende geelkop spechtEtende reuzenotterIguanaSprinkhaanGreen Lake SantarémTreeclimbing in de AmazoneReuze aapkikkerCashewvruchtenVliegende stinkvogels in de AmazoneVogelspin in de AmazoneParende dieren in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHidden LakeVarende boot op Rio TapajósTreeclimbing in de AmazoneWitte orchideePassagiersvervoer in de AmazoneFeest in de AmazoneGuaranavruchtAmazonebotenToilet in de AmazoneHaven van ManausCanal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneHeliconia bloemKayapó indianenHuis in de Urubu rivierAap in een AmazoneboomVerlaten zandweg in BraziliëUrubu communitySuperrupsLeafcutter in de boomTractor te water in AltamiraAnanasoogstStrand Ilha do AmorTreeclimbing in de AmazoneAardewerk in BelémCocabladTweetenige luiaardUrubu rivierPaka in de natuurPalacio da Justiia in ManausWolaap hangend in de boomMeeting of the Waters in de AmazoneHuisje in Canal do JaríTanden van een piranhaHarige giftige rupsKoeien in de AmazonerivierAanlegplaats boten in de AmazoneVervoer per kano in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha MexianaRoutebord naar Albergue da FlorestaCanal do Jarí


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.