Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

TamanduaUrubu communityTanden van een piranhaAlligator aan de waterkantTweetenige luiaardTreeclimbing in de AmazoneAanlegplaats boten in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha MexianaHuisje in Canal do JaríWolaap hangend in de boomOndergelopen woud in de AmazoneHuis in de Urubu rivierEtende geelkop spechtRoutebord naar Albergue da FlorestaGreen Lake SantarémTreeclimbing in de AmazoneHuis nabij BelémCocabladKoeien in de AmazonerivierGuaranavruchtCatfish gevangenKayapó indianenAnanasoogstPassagiersvervoer in de AmazoneIguanaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaTreeclimbing in de AmazoneAap in een AmazoneboomPaka in de natuurCanal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantRiverside communityStrand Ilha do AmorZwemmende roze dolfijnHeliconia bloemAardewerk in BelémMeeting of the Waters in de AmazoneCashewvruchtenVliegende stinkvogels in de AmazoneLeafcutter in de boomWitte orchideeAmazonebotenToilet in de AmazonePaarse orchideeReuze aapkikkerNeushoorn keverHidden LakeVervoer per kano in de AmazoneHaven van ManausBoa Constrictor in de boomHarige giftige rupsZonsopkomst Urubu rivierEtende reuzenotterHuis in Canal do JaríVarend op de Amazone rivierZwemmende kinderenZonsondergang Urubu rivierUrubu rivierVerlaten zandweg in BraziliëCanal do JaríVaren in Canal do JaríSprinkhaanVarende boot op Rio TapajósAfstandentabel naar de AmazoneGroene krekelParende dieren in de AmazoneFeest in de AmazoneVogelspin in de AmazoneTractor te water in AltamiraFeest op Ilha do MosqueiroPalacio da Justiia in ManausSuperrupsLokaal vervoer in de AmazoneDrijvend restaurant in de AmazoneFeest in de Amazone


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.