Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Wolaap hangend in de boomHuis in de Urubu rivierCocabladWitte orchideeTreeclimbing in de AmazoneGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLokaal vervoer in de AmazoneAlligator aan de waterkantZonsondergang Urubu rivierVervoer per kano in de AmazoneAfstandentabel naar de AmazoneKayapó indianenParende dieren in de AmazoneToilet in de AmazoneCanal do JaríTreeclimbing in de AmazoneAmazonebotenGroene krekelPassagiersvervoer in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósStrand Ilha do AmorSuperrupsTweetenige luiaardHuis nabij BelémLeafcutter in de boomRiverside communityZwemmende kinderenCatfish gevangenVervoersmiddel op Ilha MexianaTamanduaDrijvend restaurant in de AmazoneFeest in de AmazoneFeest in de AmazoneVarend op de Amazone rivierHuisje in Canal do JaríAanlegplaats boten in de AmazoneReuze aapkikkerEtende reuzenotterZwemmende roze dolfijnSprinkhaanIguanaMeeting of the Waters in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierPaka in de natuurOndergelopen woud in de AmazoneGreen Lake SantarémCashewvruchtenAardewerk in BelémVliegende stinkvogels in de AmazoneHarige giftige rupsEtende geelkop spechtRoutebord naar Albergue da FlorestaHidden LakeOndergelopen woud in de AmazoneTractor te water in AltamiraPalacio da Justiia in ManausAnanasoogstPaarse orchideeUrubu communityHaven van ManausKoeien in de AmazonerivierTreeclimbing in de AmazoneVaren in Canal do JaríAap in een AmazoneboomVerlaten zandweg in BraziliëHeliconia bloemNeushoorn keverGuaranavruchtUrubu rivierBoa Constrictor in de boomVogelspin in de AmazoneTanden van een piranhaVrouw bereid eten aan de waterkantFeest op Ilha do MosqueiroCanal do JaríHuis in Canal do Jarí


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.