Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Feest op Ilha do MosqueiroDrijvend restaurant in de AmazoneHuisje in Canal do JaríZonsopkomst Urubu rivierTanden van een piranhaLeafcutter in de boomZwemmende kinderenVliegende stinkvogels in de AmazoneFeest in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneFeest in de AmazoneHuis in de Urubu rivierCanal do JaríHaven van ManausAap in een AmazoneboomAnanasoogstVervoersmiddel op Ilha MexianaRiverside communityVarende boot op Rio TapajósGuaranavruchtAmazonebotenLokaal vervoer in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneBoa Constrictor in de boomAanlegplaats boten in de AmazoneUrubu rivierHuis nabij BelémCocabladMeeting of the Waters in de AmazonePalacio da Justiia in ManausReuze aapkikkerZonsondergang Urubu rivierParende dieren in de AmazoneVarend op de Amazone rivierStrand Ilha do AmorUrubu communityGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVaren in Canal do JaríTractor te water in AltamiraPaka in de natuurTreeclimbing in de AmazoneHarige giftige rupsVogelspin in de AmazoneWolaap hangend in de boomCashewvruchtenGreen Lake SantarémRoutebord naar Albergue da FlorestaHidden LakeTreeclimbing in de AmazoneTamanduaAfstandentabel naar de AmazoneToilet in de AmazoneSprinkhaanSuperrupsVervoer per kano in de AmazoneEtende reuzenotterVerlaten zandweg in BraziliëCatfish gevangenNeushoorn keverIguanaWitte orchideeZwemmende roze dolfijnAlligator aan de waterkantGroene krekelVrouw bereid eten aan de waterkantEtende geelkop spechtAardewerk in BelémHuis in Canal do JaríPaarse orchideeCanal do JaríTreeclimbing in de AmazoneKayapó indianenKoeien in de AmazonerivierTweetenige luiaardHeliconia bloem


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. U wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop probeert zo goed mogelijk aan uw verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór u uw keuze maakt en uw reservering bij ons onderbrengt willen wij u graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee u kunt voorkomen dat u voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens uw reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen u als consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.