Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Reuze aapkikkerGuaranavruchtTweetenige luiaardHuis nabij BelémAanlegplaats boten in de AmazoneHidden LakeCocabladEtende geelkop spechtFeest in de AmazoneTamanduaHarige giftige rupsTreeclimbing in de AmazoneHuis in Canal do JaríStrand Ilha do AmorEtende reuzenotterHeliconia bloemFeest op Ilha do MosqueiroAnanasoogstVaren in Canal do JaríVarend op de Amazone rivierKayapó indianenVrouw bereid eten aan de waterkantAlligator aan de waterkantIguanaTreeclimbing in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneWitte orchideeDrijvend restaurant in de AmazonePaarse orchideeFeest in de AmazoneAardewerk in BelémBoa Constrictor in de boomVervoersmiddel op Ilha MexianaAfstandentabel naar de AmazoneRiverside communityCanal do JaríPaka in de natuurParende dieren in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierZwemmende roze dolfijnAmazonebotenKoeien in de AmazonerivierSprinkhaanZonsondergang Urubu rivierAap in een AmazoneboomVliegende stinkvogels in de AmazoneZwemmende kinderenToilet in de AmazoneWolaap hangend in de boomVerlaten zandweg in BraziliëHuis in de Urubu rivierGreen Lake SantarémTanden van een piranhaOndergelopen woud in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneTractor te water in AltamiraNeushoorn keverLokaal vervoer in de AmazoneCashewvruchtenVogelspin in de AmazoneCanal do JaríRoutebord naar Albergue da FlorestaCatfish gevangenUrubu rivierVervoer per kano in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneUrubu communityHaven van ManausHuisje in Canal do JaríGroene krekelVarende boot op Rio TapajósMeeting of the Waters in de AmazoneSuperrupsPalacio da Justiia in ManausGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLeafcutter in de boom


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.