Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Witte orchideeRiverside communityGuaranavruchtHarige giftige rupsPaarse orchideeCatfish gevangenAfstandentabel naar de AmazoneUrubu communityStrand Ilha do AmorVogelspin in de AmazoneHidden LakeHuis nabij BelémToilet in de AmazoneEtende reuzenotterZwemmende kinderenTamanduaMeeting of the Waters in de AmazoneKayapó indianenCanal do JaríParende dieren in de AmazoneFeest op Ilha do MosqueiroGreen Lake SantarémZonsopkomst Urubu rivierTweetenige luiaardVrouw bereid eten aan de waterkantVaren in Canal do JaríTreeclimbing in de AmazoneHaven van ManausVliegende stinkvogels in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneReuze aapkikkerCanal do JaríIguanaAnanasoogstAmazonebotenVarend op de Amazone rivierCashewvruchtenDrijvend restaurant in de AmazoneSprinkhaanWolaap hangend in de boomGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaTreeclimbing in de AmazoneTractor te water in AltamiraEtende geelkop spechtVarende boot op Rio TapajósVervoersmiddel op Ilha MexianaPalacio da Justiia in ManausAardewerk in BelémHuisje in Canal do JaríHuis in de Urubu rivierRoutebord naar Albergue da FlorestaPaka in de natuurUrubu rivierLokaal vervoer in de AmazoneAlligator aan de waterkantVervoer per kano in de AmazoneNeushoorn keverHeliconia bloemAap in een AmazoneboomFeest in de AmazoneLeafcutter in de boomVerlaten zandweg in BraziliëBoa Constrictor in de boomFeest in de AmazoneGroene krekelTreeclimbing in de AmazoneHuis in Canal do JaríTanden van een piranhaZonsondergang Urubu rivierCocabladSuperrupsPassagiersvervoer in de AmazoneAanlegplaats boten in de AmazoneKoeien in de AmazonerivierZwemmende roze dolfijn


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.