Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Urubu communityCocabladHidden LakeStrand Ilha do AmorSuperrupsHuis in de Urubu rivierIguanaHaven van ManausAfstandentabel naar de AmazoneCatfish gevangenPalacio da Justiia in ManausKayapó indianenPaka in de natuurVerlaten zandweg in BraziliëSprinkhaanVervoersmiddel op Ilha MexianaEtende reuzenotterTreeclimbing in de AmazoneHuis in Canal do JaríLokaal vervoer in de AmazoneLeafcutter in de boomGroene krekelVrouw bereid eten aan de waterkantRiverside communityAardewerk in BelémGreen Lake SantarémPassagiersvervoer in de AmazoneHeliconia bloemZwemmende roze dolfijnEtende geelkop spechtVaren in Canal do JaríHuisje in Canal do JaríAap in een AmazoneboomVarend op de Amazone rivierWitte orchideeVogelspin in de AmazonePaarse orchideeTreeclimbing in de AmazoneNeushoorn keverOndergelopen woud in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósOndergelopen woud in de AmazoneCanal do JaríTamanduaTreeclimbing in de AmazoneUrubu rivierGuaranavruchtDrijvend restaurant in de AmazoneHuis nabij BelémAlligator aan de waterkantHarige giftige rupsFeest in de AmazoneTanden van een piranhaZwemmende kinderenAnanasoogstKoeien in de AmazonerivierTractor te water in AltamiraBoa Constrictor in de boomRoutebord naar Albergue da FlorestaFeest in de AmazoneCashewvruchtenVliegende stinkvogels in de AmazoneTweetenige luiaardVervoer per kano in de AmazoneFeest op Ilha do MosqueiroAanlegplaats boten in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierToilet in de AmazoneAmazonebotenGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaReuze aapkikkerWolaap hangend in de boomMeeting of the Waters in de AmazoneZonsondergang Urubu rivierParende dieren in de AmazoneCanal do Jarí


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.