Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Reuze aapkikkerParende dieren in de AmazoneTractor te water in AltamiraCanal do JaríDrijvend restaurant in de AmazoneVogelspin in de AmazoneAap in een AmazoneboomWolaap hangend in de boomWitte orchideeCatfish gevangenTweetenige luiaardGuaranavruchtFeest in de AmazoneBoa Constrictor in de boomStrand Ilha do AmorIguanaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLeafcutter in de boomTreeclimbing in de AmazoneGreen Lake SantarémPaarse orchideeVarende boot op Rio TapajósVervoer per kano in de AmazoneHuis in de Urubu rivierHarige giftige rupsTamanduaHuis in Canal do JaríCashewvruchtenAardewerk in BelémGroene krekelVrouw bereid eten aan de waterkantPassagiersvervoer in de AmazoneAanlegplaats boten in de AmazonePalacio da Justiia in ManausZonsopkomst Urubu rivierNeushoorn keverRiverside communityEtende geelkop spechtSuperrupsEtende reuzenotterZwemmende kinderenHuis nabij BelémUrubu communityHidden LakeToilet in de AmazoneAmazonebotenOndergelopen woud in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneFeest op Ilha do MosqueiroSprinkhaanPaka in de natuurVervoersmiddel op Ilha MexianaRoutebord naar Albergue da FlorestaLokaal vervoer in de AmazoneHaven van ManausTanden van een piranhaAlligator aan de waterkantAfstandentabel naar de AmazoneVliegende stinkvogels in de AmazoneUrubu rivierVarend op de Amazone rivierAnanasoogstVaren in Canal do JaríCanal do JaríMeeting of the Waters in de AmazoneCocabladFeest in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëZonsondergang Urubu rivierTreeclimbing in de AmazoneKoeien in de AmazonerivierHeliconia bloemZwemmende roze dolfijnHuisje in Canal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneKayapó indianen


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.