Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Zwemmende roze dolfijnTanden van een piranhaIguanaFeest in de AmazoneVarend op de Amazone rivierCanal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaPalacio da Justiia in ManausHuis in Canal do JaríTreeclimbing in de AmazoneBoa Constrictor in de boomRoutebord naar Albergue da FlorestaHaven van ManausStrand Ilha do AmorVervoer per kano in de AmazoneHarige giftige rupsNeushoorn keverAfstandentabel naar de AmazoneCatfish gevangenPassagiersvervoer in de AmazoneKayapó indianenSprinkhaanAlligator aan de waterkantFeest in de AmazoneCashewvruchtenVrouw bereid eten aan de waterkantLeafcutter in de boomAanlegplaats boten in de AmazoneHeliconia bloemOndergelopen woud in de AmazoneWolaap hangend in de boomVarende boot op Rio TapajósTreeclimbing in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneZwemmende kinderenReuze aapkikkerUrubu rivierSuperrupsVogelspin in de AmazoneVaren in Canal do JaríToilet in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëAnanasoogstGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaTamanduaFeest op Ilha do MosqueiroUrubu communityAmazonebotenMeeting of the Waters in de AmazoneEtende geelkop spechtKoeien in de AmazonerivierOndergelopen woud in de AmazonePaka in de natuurZonsopkomst Urubu rivierDrijvend restaurant in de AmazoneTractor te water in AltamiraHuisje in Canal do JaríPaarse orchideeCocabladWitte orchideeRiverside communityHidden LakeVliegende stinkvogels in de AmazoneTweetenige luiaardLokaal vervoer in de AmazoneAap in een AmazoneboomAardewerk in BelémCanal do JaríParende dieren in de AmazoneEtende reuzenotterHuis nabij BelémZonsondergang Urubu rivierGuaranavruchtGroene krekelHuis in de Urubu rivierGreen Lake Santarém


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.