Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Urubu rivierVervoer per kano in de AmazoneHuis in Canal do JaríVerlaten zandweg in BraziliëAlligator aan de waterkantEtende reuzenotterIguanaUrubu communityToilet in de AmazoneAmazonebotenCatfish gevangenHaven van ManausEtende geelkop spechtCanal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneFeest in de AmazoneNeushoorn keverHuis in de Urubu rivierBoa Constrictor in de boomTreeclimbing in de AmazoneTamanduaDrijvend restaurant in de AmazoneMeeting of the Waters in de AmazoneKayapó indianenAnanasoogstTractor te water in AltamiraTreeclimbing in de AmazoneHidden LakeHuis nabij BelémPaka in de natuurAanlegplaats boten in de AmazoneWitte orchideeGuaranavruchtStrand Ilha do AmorHarige giftige rupsGroene krekelFeest op Ilha do MosqueiroCocabladGreen Lake SantarémWolaap hangend in de boomRoutebord naar Albergue da FlorestaCanal do JaríFeest in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantPaarse orchideeZonsondergang Urubu rivierVogelspin in de AmazoneHeliconia bloemTweetenige luiaardZonsopkomst Urubu rivierAfstandentabel naar de AmazoneVaren in Canal do JaríReuze aapkikkerVervoersmiddel op Ilha MexianaTreeclimbing in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósTanden van een piranhaLokaal vervoer in de AmazoneRiverside communityZwemmende roze dolfijnAardewerk in BelémSprinkhaanZwemmende kinderenAap in een AmazoneboomParende dieren in de AmazoneCashewvruchtenHuisje in Canal do JaríSuperrupsGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVliegende stinkvogels in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneVarend op de Amazone rivierPalacio da Justiia in ManausLeafcutter in de boomKoeien in de Amazonerivier


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.