Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Ondergelopen woud in de AmazoneGreen Lake SantarémZwemmende kinderenAardewerk in BelémHuisje in Canal do JaríFeest op Ilha do MosqueiroTreeclimbing in de AmazoneFeest in de AmazoneCocabladTweetenige luiaardCanal do JaríPaarse orchideeSprinkhaanPassagiersvervoer in de AmazoneReuze aapkikkerVervoer per kano in de AmazoneEtende reuzenotterNeushoorn keverTanden van een piranhaTractor te water in AltamiraVarend op de Amazone rivierTreeclimbing in de AmazoneCashewvruchtenUrubu communityHeliconia bloemHuis in Canal do JaríAfstandentabel naar de AmazoneAap in een AmazoneboomVogelspin in de AmazoneDrijvend restaurant in de AmazoneToilet in de AmazoneTamanduaIguanaVarende boot op Rio TapajósRiverside communityHuis in de Urubu rivierEtende geelkop spechtGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaHidden LakeHuis nabij BelémVaren in Canal do JaríKayapó indianenAlligator aan de waterkantHaven van ManausVerlaten zandweg in BraziliëSuperrupsCanal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaLeafcutter in de boomKoeien in de AmazonerivierHarige giftige rupsFeest in de AmazoneAmazonebotenVrouw bereid eten aan de waterkantUrubu rivierVliegende stinkvogels in de AmazonePalacio da Justiia in ManausGuaranavruchtTreeclimbing in de AmazoneRoutebord naar Albergue da FlorestaZonsondergang Urubu rivierCatfish gevangenLokaal vervoer in de AmazoneAnanasoogstOndergelopen woud in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierWolaap hangend in de boomZwemmende roze dolfijnParende dieren in de AmazoneGroene krekelMeeting of the Waters in de AmazonePaka in de natuurStrand Ilha do AmorBoa Constrictor in de boomWitte orchideeAanlegplaats boten in de Amazone


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.