Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Treeclimbing in de AmazoneCatfish gevangenHuis in Canal do JaríSprinkhaanLokaal vervoer in de AmazoneParende dieren in de AmazoneFeest in de AmazoneStrand Ilha do AmorReuze aapkikkerZwemmende kinderenZwemmende roze dolfijnNeushoorn keverKayapó indianenPaarse orchideeHeliconia bloemKoeien in de AmazonerivierIguanaHuis in de Urubu rivierWitte orchideeSuperrupsFeest op Ilha do MosqueiroAanlegplaats boten in de AmazoneHaven van ManausUrubu rivierOndergelopen woud in de AmazoneRoutebord naar Albergue da FlorestaGroene krekelFeest in de AmazoneCanal do JaríZonsondergang Urubu rivierVliegende stinkvogels in de AmazoneDrijvend restaurant in de AmazoneVervoer per kano in de AmazoneVervoersmiddel op Ilha MexianaMeeting of the Waters in de AmazoneTractor te water in AltamiraAlligator aan de waterkantPaka in de natuurAmazonebotenUrubu communityHuisje in Canal do JaríHuis nabij BelémVrouw bereid eten aan de waterkantTweetenige luiaardAap in een AmazoneboomTanden van een piranhaTamanduaHarige giftige rupsVarend op de Amazone rivierRiverside communityLeafcutter in de boomEtende geelkop spechtCocabladAnanasoogstAfstandentabel naar de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneHidden LakeWolaap hangend in de boomCanal do JaríGuaranavruchtVerlaten zandweg in BraziliëBoa Constrictor in de boomGreen Lake SantarémVarende boot op Rio TapajósOndergelopen woud in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneEtende reuzenotterVogelspin in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierAardewerk in BelémCashewvruchtenVaren in Canal do JaríToilet in de AmazoneGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaPalacio da Justiia in Manaus


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.