Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Treeclimbing in de AmazoneReuze aapkikkerKayapó indianenCashewvruchtenTractor te water in AltamiraTanden van een piranhaVervoersmiddel op Ilha MexianaGuaranavruchtFeest in de AmazonePalacio da Justiia in ManausPassagiersvervoer in de AmazoneZwemmende roze dolfijnGreen Lake SantarémDrijvend restaurant in de AmazoneBoa Constrictor in de boomVarende boot op Rio TapajósVervoer per kano in de AmazoneHarige giftige rupsAanlegplaats boten in de AmazoneFeest in de AmazoneUrubu communityZwemmende kinderenZonsopkomst Urubu rivierVogelspin in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëSuperrupsHuis nabij BelémGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaCanal do JaríStrand Ilha do AmorToilet in de AmazoneAap in een AmazoneboomAardewerk in BelémGroene krekelEtende reuzenotterEtende geelkop spechtVrouw bereid eten aan de waterkantVliegende stinkvogels in de AmazoneZonsondergang Urubu rivierWolaap hangend in de boomPaka in de natuurRoutebord naar Albergue da FlorestaWitte orchideeRiverside communityCatfish gevangenAlligator aan de waterkantHuis in Canal do JaríKoeien in de AmazonerivierParende dieren in de AmazoneVarend op de Amazone rivierUrubu rivierPaarse orchideeTweetenige luiaardTreeclimbing in de AmazoneVaren in Canal do JaríTamanduaAnanasoogstOndergelopen woud in de AmazoneAmazonebotenCocabladHuisje in Canal do JaríHuis in de Urubu rivierHaven van ManausHeliconia bloemLeafcutter in de boomIguanaHidden LakeNeushoorn keverMeeting of the Waters in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneFeest op Ilha do MosqueiroAfstandentabel naar de AmazoneLokaal vervoer in de AmazoneCanal do JaríSprinkhaanTreeclimbing in de Amazone


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.