Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Alligator aan de waterkantWitte orchideeParende dieren in de AmazoneFeest in de AmazoneTweetenige luiaardTreeclimbing in de AmazoneHuis in de Urubu rivierCanal do JaríWolaap hangend in de boomMeeting of the Waters in de AmazoneReuze aapkikkerRoutebord naar Albergue da FlorestaCocabladVerlaten zandweg in BraziliëAardewerk in BelémVrouw bereid eten aan de waterkantKayapó indianenEtende geelkop spechtToilet in de AmazoneVogelspin in de AmazoneGroene krekelHidden LakeTractor te water in AltamiraCashewvruchtenVervoersmiddel op Ilha MexianaAap in een AmazoneboomCatfish gevangenUrubu communityOndergelopen woud in de AmazoneBoa Constrictor in de boomLeafcutter in de boomZonsopkomst Urubu rivierHaven van ManausAnanasoogstVaren in Canal do JaríZonsondergang Urubu rivierHuisje in Canal do JaríVervoer per kano in de AmazoneHuis in Canal do JaríTanden van een piranhaFeest in de AmazoneUrubu rivierTreeclimbing in de AmazonePaka in de natuurAanlegplaats boten in de AmazoneVarend op de Amazone rivierTreeclimbing in de AmazoneSuperrupsKoeien in de AmazonerivierVliegende stinkvogels in de AmazoneZwemmende roze dolfijnFeest op Ilha do MosqueiroNeushoorn keverSprinkhaanHarige giftige rupsEtende reuzenotterGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaAfstandentabel naar de AmazoneHeliconia bloemZwemmende kinderenStrand Ilha do AmorRiverside communityVarende boot op Rio TapajósDrijvend restaurant in de AmazoneHuis nabij BelémAmazonebotenOndergelopen woud in de AmazonePaarse orchideeLokaal vervoer in de AmazoneTamanduaGreen Lake SantarémGuaranavruchtCanal do JaríPassagiersvervoer in de AmazoneIguanaPalacio da Justiia in Manaus


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.