Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Haven van ManausAmazonebotenFeest in de AmazoneDrijvend restaurant in de AmazoneAlligator aan de waterkantAnanasoogstVervoer per kano in de AmazoneIguanaCocabladAap in een AmazoneboomCanal do JaríTractor te water in AltamiraVarende boot op Rio TapajósHuis in de Urubu rivierBoa Constrictor in de boomRiverside communityKoeien in de AmazonerivierStrand Ilha do AmorTreeclimbing in de AmazoneVaren in Canal do JaríHuisje in Canal do JaríTweetenige luiaardAfstandentabel naar de AmazoneVogelspin in de AmazoneTamanduaTreeclimbing in de AmazoneToilet in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantOndergelopen woud in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneSuperrupsEtende geelkop spechtKayapó indianenEtende reuzenotterReuze aapkikkerHarige giftige rupsFeest in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierHeliconia bloemNeushoorn keverZonsondergang Urubu rivierOndergelopen woud in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneGroene krekelVliegende stinkvogels in de AmazoneUrubu communityWitte orchideeFeest op Ilha do MosqueiroParende dieren in de AmazoneHuis nabij BelémGuaranavruchtLokaal vervoer in de AmazonePaarse orchideeVerlaten zandweg in BraziliëZwemmende kinderenPalacio da Justiia in ManausRoutebord naar Albergue da FlorestaGreen Lake SantarémHuis in Canal do JaríUrubu rivierCatfish gevangenAanlegplaats boten in de AmazoneGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaMeeting of the Waters in de AmazoneTanden van een piranhaLeafcutter in de boomAardewerk in BelémWolaap hangend in de boomCashewvruchtenHidden LakePaka in de natuurVarend op de Amazone rivierCanal do JaríSprinkhaanVervoersmiddel op Ilha MexianaZwemmende roze dolfijn


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. U wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop probeert zo goed mogelijk aan uw verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór u uw keuze maakt en uw reservering bij ons onderbrengt willen wij u graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee u kunt voorkomen dat u voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens uw reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen u als consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.