Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Reuze aapkikkerCatfish gevangenHarige giftige rupsLokaal vervoer in de AmazoneHaven van ManausRiverside communityDrijvend restaurant in de AmazoneHuis in de Urubu rivierCanal do JaríAanlegplaats boten in de AmazoneCocabladKayapó indianenTanden van een piranhaTamanduaRoutebord naar Albergue da FlorestaVervoersmiddel op Ilha MexianaIguanaTreeclimbing in de AmazoneEtende geelkop spechtAlligator aan de waterkantAfstandentabel naar de AmazoneZonsondergang Urubu rivierZwemmende roze dolfijnCanal do JaríTweetenige luiaardGuaranavruchtPaka in de natuurGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVervoer per kano in de AmazoneHuis nabij BelémStrand Ilha do AmorTreeclimbing in de AmazoneSuperrupsGreen Lake SantarémVliegende stinkvogels in de AmazoneNeushoorn keverFeest in de AmazoneParende dieren in de AmazonePalacio da Justiia in ManausHidden LakePaarse orchideeLeafcutter in de boomHeliconia bloemHuisje in Canal do JaríWitte orchideeBoa Constrictor in de boomHuis in Canal do JaríKoeien in de AmazonerivierMeeting of the Waters in de AmazoneUrubu rivierVarend op de Amazone rivierGroene krekelFeest op Ilha do MosqueiroVrouw bereid eten aan de waterkantToilet in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósVerlaten zandweg in BraziliëAardewerk in BelémTreeclimbing in de AmazoneSprinkhaanOndergelopen woud in de AmazoneTractor te water in AltamiraVogelspin in de AmazoneVaren in Canal do JaríCashewvruchtenUrubu communityPassagiersvervoer in de AmazoneAnanasoogstAmazonebotenWolaap hangend in de boomFeest in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneAap in een AmazoneboomEtende reuzenotterZwemmende kinderenZonsopkomst Urubu rivier


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.