Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

IguanaAanlegplaats boten in de AmazoneVliegende stinkvogels in de AmazoneAfstandentabel naar de AmazoneTanden van een piranhaBoa Constrictor in de boomSuperrupsAap in een AmazoneboomAlligator aan de waterkantToilet in de AmazoneZonsondergang Urubu rivierUrubu communityZonsopkomst Urubu rivierTreeclimbing in de AmazoneZwemmende roze dolfijnRoutebord naar Albergue da FlorestaGuaranavruchtZwemmende kinderenCocabladHuis in de Urubu rivierCashewvruchtenGroene krekelVerlaten zandweg in BraziliëAardewerk in BelémCatfish gevangenHuis nabij BelémVarende boot op Rio TapajósTamanduaStrand Ilha do AmorHuisje in Canal do JaríVrouw bereid eten aan de waterkantLeafcutter in de boomPaarse orchideeCanal do JaríHuis in Canal do JaríDrijvend restaurant in de AmazoneVogelspin in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneFeest in de AmazoneGreen Lake SantarémFeest op Ilha do MosqueiroReuze aapkikkerOndergelopen woud in de AmazoneWitte orchideeEtende geelkop spechtHarige giftige rupsNeushoorn keverFeest in de AmazoneGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLokaal vervoer in de AmazoneVarend op de Amazone rivierVervoer per kano in de AmazoneEtende reuzenotterCanal do JaríTreeclimbing in de AmazoneHeliconia bloemUrubu rivierParende dieren in de AmazonePalacio da Justiia in ManausPaka in de natuurKayapó indianenTreeclimbing in de AmazoneKoeien in de AmazonerivierTractor te water in AltamiraRiverside communityHidden LakeSprinkhaanOndergelopen woud in de AmazoneAmazonebotenVaren in Canal do JaríTweetenige luiaardWolaap hangend in de boomVervoersmiddel op Ilha MexianaMeeting of the Waters in de AmazoneAnanasoogstHaven van Manaus


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.