Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Zonsopkomst Urubu rivierWolaap hangend in de boomToilet in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneVogelspin in de AmazoneUrubu rivierVervoersmiddel op Ilha MexianaWitte orchideeGreen Lake SantarémIguanaBoa Constrictor in de boomParende dieren in de AmazoneGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaGroene krekelKoeien in de AmazonerivierHaven van ManausStrand Ilha do AmorLeafcutter in de boomTreeclimbing in de AmazoneFeest op Ilha do MosqueiroVarende boot op Rio TapajósAanlegplaats boten in de AmazonePalacio da Justiia in ManausZwemmende kinderenVerlaten zandweg in BraziliëUrubu communityCanal do JaríZwemmende roze dolfijnTamanduaCatfish gevangenCocabladZonsondergang Urubu rivierSprinkhaanReuze aapkikkerEtende geelkop spechtPaka in de natuurHidden LakeTreeclimbing in de AmazoneAlligator aan de waterkantHuis nabij BelémHuis in Canal do JaríHarige giftige rupsHeliconia bloemCanal do JaríRoutebord naar Albergue da FlorestaOndergelopen woud in de AmazoneHuis in de Urubu rivierTanden van een piranhaAnanasoogstVliegende stinkvogels in de AmazoneEtende reuzenotterCashewvruchtenAmazonebotenNeushoorn keverFeest in de AmazoneAap in een AmazoneboomKayapó indianenLokaal vervoer in de AmazonePaarse orchideeAfstandentabel naar de AmazoneTractor te water in AltamiraMeeting of the Waters in de AmazoneTweetenige luiaardGuaranavruchtDrijvend restaurant in de AmazoneRiverside communityFeest in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneVaren in Canal do JaríTreeclimbing in de AmazoneHuisje in Canal do JaríVervoer per kano in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantSuperrupsAardewerk in BelémVarend op de Amazone rivier


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.