Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Verlaten zandweg in BraziliëCashewvruchtenKayapó indianenVarend op de Amazone rivierGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaLokaal vervoer in de AmazonePaka in de natuurGuaranavruchtAfstandentabel naar de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósFeest in de AmazoneZwemmende kinderenKoeien in de AmazonerivierMeeting of the Waters in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneHuis in de Urubu rivierCanal do JaríWitte orchideeLeafcutter in de boomCocabladReuze aapkikkerDrijvend restaurant in de AmazoneBoa Constrictor in de boomPassagiersvervoer in de AmazoneHarige giftige rupsToilet in de AmazoneStrand Ilha do AmorNeushoorn keverTreeclimbing in de AmazoneTractor te water in AltamiraCanal do JaríTamanduaFeest op Ilha do MosqueiroUrubu rivierParende dieren in de AmazoneEtende geelkop spechtVliegende stinkvogels in de AmazoneRiverside communityEtende reuzenotterRoutebord naar Albergue da FlorestaSuperrupsTanden van een piranhaGreen Lake SantarémUrubu communityVervoersmiddel op Ilha MexianaTweetenige luiaardHuis in Canal do JaríAmazonebotenOndergelopen woud in de AmazoneAlligator aan de waterkantHidden LakeHaven van ManausPalacio da Justiia in ManausWolaap hangend in de boomAap in een AmazoneboomGroene krekelZwemmende roze dolfijnPaarse orchideeHuis nabij BelémZonsondergang Urubu rivierVervoer per kano in de AmazoneHeliconia bloemZonsopkomst Urubu rivierVrouw bereid eten aan de waterkantSprinkhaanAanlegplaats boten in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneVogelspin in de AmazoneHuisje in Canal do JaríFeest in de AmazoneAardewerk in BelémVaren in Canal do JaríCatfish gevangenAnanasoogstIguana


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.