Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Huisje in Canal do JaríLokaal vervoer in de AmazoneAanlegplaats boten in de AmazoneAfstandentabel naar de AmazoneTractor te water in AltamiraVarend op de Amazone rivierHuis nabij BelémVliegende stinkvogels in de AmazoneAlligator aan de waterkantFeest op Ilha do MosqueiroGuaranavruchtZonsopkomst Urubu rivierWolaap hangend in de boomHeliconia bloemKayapó indianenCocabladGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVaren in Canal do JaríAnanasoogstHidden LakeTreeclimbing in de AmazoneToilet in de AmazoneCatfish gevangenTweetenige luiaardVervoersmiddel op Ilha MexianaRoutebord naar Albergue da FlorestaVarende boot op Rio TapajósNeushoorn keverZwemmende kinderenRiverside communityCanal do JaríEtende geelkop spechtHuis in de Urubu rivierUrubu rivierParende dieren in de AmazoneVogelspin in de AmazoneAmazonebotenPalacio da Justiia in ManausDrijvend restaurant in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneVrouw bereid eten aan de waterkantVerlaten zandweg in BraziliëTreeclimbing in de AmazoneHarige giftige rupsWitte orchideeKoeien in de AmazonerivierCashewvruchtenGroene krekelPaka in de natuurVervoer per kano in de AmazoneTanden van een piranhaZonsondergang Urubu rivierOndergelopen woud in de AmazoneGreen Lake SantarémMeeting of the Waters in de AmazoneFeest in de AmazoneZwemmende roze dolfijnHuis in Canal do JaríOndergelopen woud in de AmazoneStrand Ilha do AmorTamanduaBoa Constrictor in de boomSuperrupsEtende reuzenotterLeafcutter in de boomSprinkhaanAardewerk in BelémUrubu communityTreeclimbing in de AmazoneCanal do JaríHaven van ManausIguanaPaarse orchideeReuze aapkikkerAap in een AmazoneboomFeest in de Amazone


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.