Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Paka in de natuurCocabladZonsopkomst Urubu rivierVrouw bereid eten aan de waterkantWitte orchideeAardewerk in BelémGuaranavruchtAfstandentabel naar de AmazoneIguanaVliegende stinkvogels in de AmazoneHuis in Canal do JaríAanlegplaats boten in de AmazoneFeest in de AmazoneBoa Constrictor in de boomPalacio da Justiia in ManausPassagiersvervoer in de AmazoneRoutebord naar Albergue da FlorestaEtende reuzenotterVervoer per kano in de AmazoneAmazonebotenUrubu communityVaren in Canal do JaríTractor te water in AltamiraGroene krekelVarend op de Amazone rivierVervoersmiddel op Ilha MexianaVogelspin in de AmazoneHidden LakeGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaWolaap hangend in de boomFeest in de AmazonePaarse orchideeReuze aapkikkerTreeclimbing in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneEtende geelkop spechtRiverside communityCanal do JaríCanal do JaríZwemmende roze dolfijnNeushoorn keverSuperrupsCashewvruchtenAnanasoogstZonsondergang Urubu rivierDrijvend restaurant in de AmazoneAlligator aan de waterkantHuis in de Urubu rivierHarige giftige rupsVarende boot op Rio TapajósMeeting of the Waters in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneFeest op Ilha do MosqueiroLokaal vervoer in de AmazoneSprinkhaanHaven van ManausZwemmende kinderenTamanduaHeliconia bloemHuisje in Canal do JaríTanden van een piranhaKoeien in de AmazonerivierKayapó indianenAap in een AmazoneboomTreeclimbing in de AmazoneStrand Ilha do AmorTweetenige luiaardCatfish gevangenGreen Lake SantarémLeafcutter in de boomParende dieren in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëHuis nabij BelémToilet in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneUrubu rivier


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. U wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop probeert zo goed mogelijk aan uw verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór u uw keuze maakt en uw reservering bij ons onderbrengt willen wij u graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee u kunt voorkomen dat u voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens uw reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen u als consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.