Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Huis in de Urubu rivierHarige giftige rupsVarende boot op Rio TapajósCocabladRoutebord naar Albergue da FlorestaFeest in de AmazonePalacio da Justiia in ManausBoa Constrictor in de boomLeafcutter in de boomCashewvruchtenCatfish gevangenRiverside communityMeeting of the Waters in de AmazoneTanden van een piranhaHaven van ManausHidden LakeStrand Ilha do AmorVarend op de Amazone rivierAlligator aan de waterkantSuperrupsHeliconia bloemAanlegplaats boten in de AmazoneAardewerk in BelémLokaal vervoer in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneTamanduaZonsopkomst Urubu rivierGroene krekelZwemmende roze dolfijnToilet in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneWolaap hangend in de boomPaka in de natuurVrouw bereid eten aan de waterkantAnanasoogstAap in een AmazoneboomSprinkhaanOndergelopen woud in de AmazoneCanal do JaríVervoer per kano in de AmazoneReuze aapkikkerAfstandentabel naar de AmazoneKoeien in de AmazonerivierVerlaten zandweg in BraziliëTractor te water in AltamiraCanal do JaríTweetenige luiaardIguanaVervoersmiddel op Ilha MexianaDrijvend restaurant in de AmazoneGuaranavruchtPaarse orchideeHuisje in Canal do JaríHuis nabij BelémHuis in Canal do JaríUrubu rivierParende dieren in de AmazoneVliegende stinkvogels in de AmazoneWitte orchideeFeest in de AmazoneEtende reuzenotterVogelspin in de AmazoneNeushoorn keverGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaZwemmende kinderenKayapó indianenVaren in Canal do JaríZonsondergang Urubu rivierEtende geelkop spechtTreeclimbing in de AmazoneAmazonebotenUrubu communityPassagiersvervoer in de AmazoneGreen Lake SantarémOndergelopen woud in de AmazoneFeest op Ilha do Mosqueiro


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.