Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Riverside communityMeeting of the Waters in de AmazoneAfstandentabel naar de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaAanlegplaats boten in de AmazoneZonsopkomst Urubu rivierZwemmende roze dolfijnParende dieren in de AmazoneEtende geelkop spechtPalacio da Justiia in ManausAlligator aan de waterkantLeafcutter in de boomZonsondergang Urubu rivierPaka in de natuurAardewerk in BelémFeest in de AmazoneStrand Ilha do AmorUrubu rivierPaarse orchideeHarige giftige rupsVrouw bereid eten aan de waterkantFeest op Ilha do MosqueiroCatfish gevangenCanal do JaríWolaap hangend in de boomGreen Lake SantarémRoutebord naar Albergue da FlorestaDrijvend restaurant in de AmazoneZwemmende kinderenReuze aapkikkerVarend op de Amazone rivierVogelspin in de AmazoneUrubu communityFeest in de AmazoneGuaranavruchtAmazonebotenTamanduaBoa Constrictor in de boomVervoersmiddel op Ilha MexianaSuperrupsKayapó indianenHeliconia bloemVliegende stinkvogels in de AmazoneHuisje in Canal do JaríKoeien in de AmazonerivierHidden LakeCocabladVervoer per kano in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneSprinkhaanLokaal vervoer in de AmazoneToilet in de AmazoneAap in een AmazoneboomPassagiersvervoer in de AmazoneGroene krekelOndergelopen woud in de AmazoneCanal do JaríEtende reuzenotterHuis in Canal do JaríTractor te water in AltamiraHuis nabij BelémHaven van ManausCashewvruchtenAnanasoogstVaren in Canal do JaríIguanaTreeclimbing in de AmazoneTanden van een piranhaNeushoorn keverWitte orchideeVerlaten zandweg in BraziliëTweetenige luiaardHuis in de Urubu rivierVarende boot op Rio TapajósTreeclimbing in de Amazone


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.