Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Heliconia bloemCocabladAlligator aan de waterkantTreeclimbing in de AmazoneVarende boot op Rio TapajósTamanduaLeafcutter in de boomHuis in Canal do JaríTreeclimbing in de AmazoneGuaranavruchtVerlaten zandweg in BraziliëHaven van ManausAardewerk in BelémPalacio da Justiia in ManausFeest in de AmazonePaka in de natuurToilet in de AmazoneCanal do JaríAmazonebotenBoa Constrictor in de boomGreen Lake SantarémVarend op de Amazone rivierLokaal vervoer in de AmazoneAap in een AmazoneboomPaarse orchideeOndergelopen woud in de AmazoneEtende geelkop spechtFeest in de AmazoneUrubu communityTanden van een piranhaGroene krekelTractor te water in AltamiraOndergelopen woud in de AmazoneCatfish gevangenParende dieren in de AmazoneVogelspin in de AmazoneIguanaWolaap hangend in de boomZwemmende roze dolfijnAanlegplaats boten in de AmazoneRiverside communityUrubu rivierKayapó indianenZonsondergang Urubu rivierZwemmende kinderenAfstandentabel naar de AmazoneEtende reuzenotterWitte orchideeHuisje in Canal do JaríRoutebord naar Albergue da FlorestaVliegende stinkvogels in de AmazoneHarige giftige rupsVervoer per kano in de AmazoneSprinkhaanHuis nabij BelémAnanasoogstSuperrupsFeest op Ilha do MosqueiroCashewvruchtenZonsopkomst Urubu rivierStrand Ilha do AmorHidden LakeMeeting of the Waters in de AmazoneNeushoorn keverVaren in Canal do JaríKoeien in de AmazonerivierGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaVervoersmiddel op Ilha MexianaCanal do JaríTreeclimbing in de AmazoneHuis in de Urubu rivierDrijvend restaurant in de AmazonePassagiersvervoer in de AmazoneTweetenige luiaardReuze aapkikkerVrouw bereid eten aan de waterkant


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. U wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop probeert zo goed mogelijk aan uw verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór u uw keuze maakt en uw reservering bij ons onderbrengt willen wij u graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee u kunt voorkomen dat u voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens uw reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen u als consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.