Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

Vliegende stinkvogels in de AmazoneGreen Lake SantarémHuis in Canal do JaríIguanaSuperrupsWolaap hangend in de boomVrouw bereid eten aan de waterkantZwemmende roze dolfijnGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaKayapó indianenRiverside communityMeeting of the Waters in de AmazonePaarse orchideeCatfish gevangenTanden van een piranhaCanal do JaríEtende geelkop spechtZonsopkomst Urubu rivierAnanasoogstFeest op Ilha do MosqueiroKoeien in de AmazonerivierOndergelopen woud in de AmazoneWitte orchideePalacio da Justiia in ManausReuze aapkikkerLokaal vervoer in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneAmazonebotenPaka in de natuurTreeclimbing in de AmazoneUrubu communityNeushoorn keverCocabladVarende boot op Rio TapajósHuis in de Urubu rivierToilet in de AmazoneAap in een AmazoneboomTractor te water in AltamiraFeest in de AmazoneBoa Constrictor in de boomHuisje in Canal do JaríAardewerk in BelémHidden LakeAanlegplaats boten in de AmazoneLeafcutter in de boomCanal do JaríTweetenige luiaardFeest in de AmazoneUrubu rivierHeliconia bloemVaren in Canal do JaríVervoersmiddel op Ilha MexianaHaven van ManausZwemmende kinderenOndergelopen woud in de AmazoneEtende reuzenotterHuis nabij BelémAlligator aan de waterkantSprinkhaanGroene krekelAfstandentabel naar de AmazoneStrand Ilha do AmorVervoer per kano in de AmazoneVogelspin in de AmazoneVerlaten zandweg in BraziliëCashewvruchtenPassagiersvervoer in de AmazoneTamanduaVarend op de Amazone rivierDrijvend restaurant in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneGuaranavruchtHarige giftige rupsZonsondergang Urubu rivierParende dieren in de AmazoneRoutebord naar Albergue da Floresta


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.