Logo AmazoneTours

Bel AmazoneTours

0348-484084

SuperrupsVarende boot op Rio TapajósFeest in de AmazoneVarend op de Amazone rivierCanal do JaríAfstandentabel naar de AmazoneCocabladEtende geelkop spechtHuis in Canal do JaríRiverside communityHuis nabij BelémHuis in de Urubu rivierTractor te water in AltamiraCanal do JaríVervoer per kano in de AmazoneTanden van een piranhaTweetenige luiaardWitte orchideeTamanduaHuisje in Canal do JaríKoeien in de AmazonerivierHaven van ManausZonsopkomst Urubu rivierUrubu rivierAmazonebotenIguanaZwemmende roze dolfijnToilet in de AmazoneLokaal vervoer in de AmazonePaarse orchideeDrijvend restaurant in de AmazoneTreeclimbing in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneMeeting of the Waters in de AmazonePalacio da Justiia in ManausStrand Ilha do AmorHeliconia bloemFeest op Ilha do MosqueiroBoa Constrictor in de boomAlligator aan de waterkantGreen Lake SantarémTreeclimbing in de AmazoneZwemmende kinderenVerlaten zandweg in BraziliëAnanasoogstRoutebord naar Albergue da FlorestaHarige giftige rupsAanlegplaats boten in de AmazoneOndergelopen woud in de AmazoneKayapó indianenFeest in de AmazoneWolaap hangend in de boomZonsondergang Urubu rivierPassagiersvervoer in de AmazonePaka in de natuurAardewerk in BelémVervoersmiddel op Ilha MexianaGrootste lelie ter wereld Vitoria RegiaParende dieren in de AmazoneGroene krekelReuze aapkikkerVogelspin in de AmazoneUrubu communityCatfish gevangenVrouw bereid eten aan de waterkantGuaranavruchtCashewvruchtenNeushoorn keverAap in een AmazoneboomTreeclimbing in de AmazoneLeafcutter in de boomHidden LakeVaren in Canal do JaríSprinkhaanEtende reuzenotterVliegende stinkvogels in de Amazone


Algemeen

Algemeen

Een reis wekt altijd bepaalde verwachtingen, zowel van de reis zelf als van de gekozen bestemming. Je wilt graag genieten van een prettige en onbezorgde vakantie; de Reisshop/AmazoneTours probeert zo goed mogelijk aan je verwachtingspatroon te voldoen. Er zijn echter zaken waarop de Reisshop/AmazoneTours weinig of geen invloed kan uitoefenen zoals vertragingen bij luchtvaartmaatschappijen, lokale gebruiken en/of elektriciteit die plotseling (tijdelijk) kan uitvallen. Vóór je je keuze maakt en je reservering bij ons onderbrengt willen wij je graag van een aantal belangrijke (reistechnische) zaken op de hoogte stellen. Lees onderstaande informatie dus s.v.p. zorgvuldig door waarmee je kunt voorkomen dat je voor teleurstellingen én voor minder aangename situaties tijdens je reis kunt komen te staan.

Geschillencommissie Reizen

De Reisshop/AmazoneTours committeert zich aan de voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen, welke in geval van een geschil tussen consument en de Reisshop optreedt als rechter met een voor beide partijen bindende uitspraak.

Aansprakelijkheid bij boeking

Degene die namens of ten behoeve van een ander (anderen) een reisovereenkomst aangaat is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij minderjarigen moet schriftelijk worden aangetoond dat ouders of voogden toestemming voor de reis hebben gegeven.

Aansprakelijkheid bij overmacht

Bij wijzigingen en/of vertragingen in vluchtschema's van luchtvaartmaatschappijen ten gevolge van technische problemen, stakingen en/of weersomstandigheden, kan de Reisshop/AmazoneTours nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende kosten. Evenmin kan de Reisshop/AmazoneTours aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke fouten en/of vergissingen in het aangeboden reisprogramma of prijstabellen. De Reisshop/AmazoneTours kan eveneens niet aansprakelijk worden gesteld door vertragingen, oponthoud of schemawijzigingen bij uitvoeringen door diensten van lokale agenten en service binnen en rond hotels die ontstaan zijn door weersomstandigheden, natuurrampen en 'acts of God'.

BTW

Indien tijdens de geldigheidsduur van onze aangeboden reizen de bestaande BTW voorschriften wijzigen zullen de reissommen ten gevolge hiervan worden aangepast.