Bel met AmazoneTours

0 8 5 - 6 2 5 5 9 1 0


Geelkop spechtRio TapajósZwemmende kinderenAmazonePará - Ilha do MosqueiroOndergelopen woudReuze aapkikkerPink dolphinTreeclimbingWolaapIguanaPará - kayapó indianenTreeclimbingLokaal vervoerLeafcutterPará - Rio XinguPará - Rio XinguCocabladDrijvend restaurantUrubu communityStinkvogelHidden lakeSimple lifeTreeclimbingPará - Canal do JaríSuperrupsPiranhaLokaal transportSex in the forestPará - AltamiraPará - Canal do JaríGuaranavruchtUrubu rivierCatfishTweetenige luiaardPará - Rio XinguAfstandenPorto de Galinhas - JangadaCashewvruchtenHeliconiaPará - Canal do JaríReuzenotterGroene krekelPará - BelémPará - Ilha MexianaHarige giftige rupsVogelspinPará - Alter do ChãoPara - Canal do JaríAmazoneJungle toiletMeeting of the WatersHaven ManausRiverside communityPakaOrchideePará - Canal do JaríUrubu rivierPará - Green LakeOndergelopen woudPará - Ilha do AmorAnanasoogstTamanduaSprinkhaanBusstationBoa ConstrictorPará - BelémNeushoorn keverFloraVitoria RegiaPalacio da Justicia - Manaus


4-daagse lodge Amazon Village

de Amazon Village Lodge is gelegen aan de oevers van een lagune in de Puraquequara rivier, een kleine zijrivier van de Amazone rivier. Gasten worden per regionale boot in twee en een half uur naar de lodge gebracht, onderweg kom je langs de 'Meeting of the waters' waar de Rio Negro en de Rio Solimões samenkomen maar zich niet vermengen. De lodge biedt plaats aan maximaal 80 gasten in kamers met twee 1-persoonsbedden of een twee-persoonsbed, muskiettennet, plafondventilator, badkamer met douche en toilet en een veranda met hangmat.

Dag 1
om 08.30 staat een transfer voor je klaar op de luchthaven van Manaus of bij je hotel. Per boot wordt je naar de lodge gebracht via de 'Meeting of the waters'. Lunch bij aankomst, gevolgd door een kennismakingstour in de directe omgeving. In de avond is er een buffetdiner gevolgd door een Alligator spotting tour. Overnachting in de lodge.

Dag 2
na het ontbijt een wandeltocht door de jungle. 's Middags na de lunch is er een Piranha vis trip gevolgd door het diner. De rest van de avond is vrij te besteden. Overnachting in de lodge.

Dag 3
na het ontbijt bezoeken we een lokaal dorp waar je kennismaakt met de bevolking en hun gebruiken leert kennen. Lunch in de lodge en de middag heb je vrij om te ontspannen. Diner en overnachting in de lodge.

Dag 4
na het ontbijt vervoer over water en weg retour naar Manaus en transfer naar je hotel of de luchthaven.

accommodatie in Manaus
omdat de excursie naar Amazon Village vroeg vertrekt is het noodzakelijk om de nacht ervoor in Manaus te verblijven. Wij reserveren graag een hotel voor je.

dierenleven
de dieren welke in het dagprogramma worden beschreven komen in dit gebied wel degelijk voor maar het moge duidelijk zijn dat in het wild levende dieren zich niet laten dwingen zich te laten zien. Wees dus niet teleurgesteld als je weinig dieren ziet tijdens jouw excursie maar geniet van natuur en cultuur!

Indicatieprijs landarrangement 2019
Amazon Village
Vertrek: dagelijks
Prijzen: per persoon in €

Amazon VillagedagenVertrek1-pers.kamer2-pers.kamer3-pers.kamer
Tatú3Dagelijks595496496
Tamanduá4Dagelijks758627627

Tijdens nationale en regionale feestdagen kunnen afwijkende tarieven gelden.

Klik hier voor het aanvragen van een offerte. Of neem telefonisch contact op via 085-6255910.

lodge Amazon Villagelodge Amazon Village